Time: 0.0016 Seconds\n

KEINU NYKYSIRKUSESITYS

Kulttuurikeskus CAISA

KEINU NYKYSIRKUSESITYS
Kohteen nimi: KEINU NYKYSIRKUSESITYS
Osoite: Kaikukatu 4, Leipätehdas, 00530 Helsinki
Tapahtuma-aika:
26.11.2020 - 26.11.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Muusikko Aino Venna ja sirkustaiteilija Ilona Jäntti luovat Caisan teatterisaliin meditatiivisen ja intiimin esityksen, jossa katsoja pääsee hyvin lähelle esiintyjää. Katsojat sijoitetaan ympyrään, jonka sisäkehällä on useita katosta ripustettuja köysikeinuja, jotka toimivat Ilona Jäntin ilma-akrobatian inspiraationa. Aino Vennan esitykseen suunnittelema musiikki on pohdiskelevaa ja paikoin unenomaista. Teoksen äänentoisto sijoitetaan katsojien taakse saman muotoiseen ympyrään 360 -asteisen vaikutelman luomiseksi.

Molemmat esiintyjät liikkuvat sekä kehän sisällä että sen ulkopuolella, katsojien takana, että heidän lomassaan. Esiintyjien ja dramaturgian suhde yleisöön on keinun heiluriliikkeen kaltaista, välillä tullaan lähelle ja noustaan korkealle, välillä taas loitonnutaan ja laskeudutaan.

Ilona Jäntin välineenä toimivat, kaikille lapsuudesta tutut köysistä ja lankuista valmistetut keinut ovat teoksen jälkeen yleisön vapaassa käytössä ja heillä on mahdollisuus jäädä tilaan keinumaan ja rauhoittumaan.

Ikäsuositus 16+
Kesto noin 1 h 30 min., ei väliaikaa

www.caisa.fi

Muokattu: 27.11.2020