Time: 0.0013 Seconds\n

JYVÄSKYLÄN KESÄ 2021: AVAJAISKONSERTTI

Jyväskylän Yliopiston juhlasali

JYVÄSKYLÄN KESÄ 2021: AVAJAISKONSERTTI
Kohteen nimi: JYVÄSKYLÄN KESÄ 2021: AVAJAISKONSERTTI
Osoite: Seminaarinkatu 15, 40100 Jyväskylä
Tapahtuma-aika:
07.07.2021 - 07.07.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Jyväskylän Kesän festivaaliviikon avaa monitaiteinen konsertti, jossa kuullaan saksofonisti Timo Lassyn ja rumpali Teppo Mäkysen musiikkia sekä näyttelijä Minttu Mustakallion tulkitsemia ympäristöteemaisia tekstejä.

Timo Lassy ja Teppo Mäkynen tunnetaan 2000-luvun alussa esiinmarssin suorittaneen uuden suomalaisen jazz-sukupolven johtohahmoina. Vuosien varrella he ovat työskennelleet yhdessä monissa merkittävissä kokoonpanoissa (Teddy Rok 7, The Five Corners Quintet, Jo Stance, Timo Lassy Band). Jyväskylän Kesässä nämä huippumuusikot nousevat lavalle tuoreella duo-kokoonpanolla, jonka live-esiintyminen sisältää monipuolisen ja jännittävän kokonaisuuden aina spirituaalisesta vapaasta improvisaatiosta tiukkoihin grooveihin – ja kaikkea siltä väliltä. 2019 julkaistu Timo Lassy & Teppo Mäkynen debyyttialbumi (We Jazz Records) on jo ehtinyt kerätä loistavia arvioita niin meillä kuin muualla. Viimeisimpänä ”Jazz Album of the Year” -ehdokkuus Gilles Petersonin Worldwide FM Awardseissa.

Minttu Mustakallio on Jussi- ja Venla-palkittu näyttelijä, joka on työskennellyt laajasti teatteri-, tv-ja alokuva-alan eturivissä. Hän on työskennellyt vuonna 2020 kantavissa rooleissa Suomen Kansallisteatterissa, Svenska Teaternissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa.

Koronarajoituksista johtuvat muutokset konserttijärjestelyissä ovat mahdollisia.

Muokattu: 01.07.2021