Time: 0.0010 Seconds\n

ILOSAARIROCK 2020

Joensuun Laulurinne

ILOSAARIROCK 2020
Kohteen nimi: ILOSAARIROCK 2020
Osoite: Linnunlahdentie 3, 80110,Joensuu
Tapahtuma-aika:
17.07.2020 - 17.07.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

KUUMIA TULOKKAITA JA MYSTISTÄ SARJAKUVAMETALLIA LAULURINTEELLÄ HEINÄKUUSSA!

Ilosaarirockin 2020 ensimmäiset artistikiinnitykset ovat australialainen laulaja-lauluntekijätähti Tones and I, brittiläinen modernin rockin nuori keulakuva Yungblud, islantilainen folkrocksuuruus Of Monsters and Men, paluun keikkalavoille tekevä Tehosekoitin sekä kesällä ensimmäiset keikkansa soittava black metal –sarjakuvayhtye Belzebubs!

Ilosaarirockin kolmen päivän liput (149 €) sekä VIP-liput (289 €) ovat myynnissä nyt. Yhden ja kahden päivän festivaaliliput tulevat myyntiin myöhemmin.

Lisää artistijulkaisuja luvassa pian!

---

LIPUT

Ilosaarirock on kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään yhden, kahden ja kolmen päivän lippuja sekä VIP-lippuja. Päiväliput ja kahden päivän liput tulevat myyntiin alkuvuonna 2020.

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali.

VIP

Kuinka tehdä kesän parhaasta viikonlopusta vieläkin parempi? Ilosaarirockin VIP-asiakkaat pääsevät nauttimaan päälavan keikoista ennennäkemättömän upealta ravintola-alueelta, josta on festarin parhaimmat näkymät. Lisäksi VIP-asiakkaita palvelee Tähtiteltan viereen kohoava tyylikäs ravintolateltta. VIP-asiakkaille on myös oma sisäänpääsy festivaalille, turvatarkastus sekä omat vesivessat.

VIP-liput eivät sisällä ruokia tai juomia. Ilosaarirockin VIP on K18.

MAJOITUS

Ilosaarirockin majoitusliput tulevat myyntiin alkuvuonna 2020.

Lue lisää tapahtumasta: www.ilosaarirock.fi/2020/info

---

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijäjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Kommentoi