Time: 0.0032 Seconds\n

SELLOSALI: SOPHIE ZELMANI (SWE)

Sellosali, Leppävaara Soittoniekanaukio

SELLOSALI: SOPHIE ZELMANI (SWE)
Kohteen nimi: SELLOSALI: SOPHIE ZELMANI (SWE)
Osoite: Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo
Tapahtuma-aika:
20.02.2021 - 20.02.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Sophie Zelmani (SWE)

Ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Sophie Zelmani viettää artistiuransa 25-vuotisjuhlaa.

Zelmani nousi miltei yön yli listasuosioon Sonyn vuonna 1995 julkaisemalla debyyttialbumillaan. Vaikka artisti oli tuolloin tunnettu ujoudestaan, saavutti hän nopeasti suursuosion niin Euroopassa kuin Aasiassakin. Folk-sävytteisellä debyyttilevyllä on kaikuja varhaiseen Van Morrisonin tuotantoon, mutta Zelmani tuo itsekirjoittamiinsa kappaleihin omanlaisen leimansa lumoavalla lauluäänellään.

Keväällä 2019 julkaistiin Zelmanin 12. pitkäsoitto ”Sunrise”. Albumi on artistin koko uran kestäneen tiiviin yhteistyön tulos tuottaja Lars Halapin kanssa. Halapi tunnetaan myös työstään Ulf Lundellin ja Bo Kaspers Orkesterin kanssa.

Kuten useimpien artistien, myös Zelmanin musiikki on kehittynyt ja muuttanut muotoaan vuosien varrella mutta varhaisen 90-luvun tuotannon ydin on yhä vahvasti läsnä. Herkällä, hetkittäin kuiskaleivallakin äänellään Zelmani luo valoa rakkauden ja elämän pimeämpiin puoliin, sielukkaissa ja melankolisissa kappaleissaan.

Sophien lauluissa on aina ollut kuultavissa sydämellinen intiimisyys ja mystiikka, joka on kiehtovaa mutta uuden levyn materiaali on enemmän ulospäinsuuntautunutta. Laulut ikään kuin lähestyvät kuulijaa ja vaativat tulla kuulluiksi", tuottaja Halapi kuvailee.

”Sunrise” albumia on seurannut kiertue ympäri Eurooppaa, joka jatkuu salaperäisen artistin Sellosalin esiintymisellä 18. huhtikuuta.

Liput 22,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Ovelta 25 €

www.facebook.com/sophiezelmani

Muokattu: 21.02.2021