Time: 0.0147 Seconds\n

GHOST BRIGADE K-18

Lutakko

GHOST BRIGADE K-18
Kohteen nimi: GHOST BRIGADE K-18
Osoite: Lutakonaukio 3, 40100,Jyväskylä
Tapahtuma-aika:
28.08.2020 - 29.08.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

GHOST BRIGADEN KEIKAT SIIRTYVÄT ELOKUULLE – 300 LISÄLIPPUA MYYNTIIN LUTAKON HYVÄKSI

Pe 28.8.2020 & La 29.8.2020 Ghost Brigade @ Lutakko 30v

Jyväskyläisen metalliyhtye Ghost Brigaden piti tehdä huhtikuussa paluu esiintymislavoille viiden vuoden tauon jälkeen osana Lutakon 30-vuotisjuhlavuotta. 10.4. pidettäväksi aiotun konsertin ennakkoliput myytiin loppuun muutamassa hetkessä, samoin seuraavalle päivälle ilmoitetun pienemmän keikan Musta Kynnys -ravintolassa. Koronaviruksen vuoksi konsertit siirtyvät elokuun viimeiselle viikonlopulle ja samalla toinenkin ilta siirtyy pidettäväksi Lutakossa. Näin lauantain 29.8. Ghost Brigade -keikalle vapautuu myyntiin 300 lisälippua, joiden tuoton bändi haluaa menevän suoraan Lutakon ja Mustan Kynnyksen konsertit järjestävälle Jelmulle, jonka talous on kärsinyt kevään kaikkien keikkojen peruunnuttua viruksen vuoksi.

Ghost Brigaden kitaristi ja biisintekijä Wille Naukkarinen valottaa bändin ja Jelmun suhdetta:

"Meillähän on Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistyksen ja Lutakon kanssa todella pitkä historia. Ollaan treenattu Lutakon rakennuksessa Ghost Brigaden ja muiden viritysten kanssa jo 90-luvulta alkaen. Mä itse tein Jelmulle työhommia yli kymmenen vuotta ja esimerkiksi Manne (bändin vokalisti Ikonen) on ollut rakentamassa Lutakon nykyistä lavaa. Monessa on oltu mukana vuosien varrella ja nähty lähietäisyydeltä sekä hyvät että huonot ajat.”

”Luulisin etten valehtele jos sanon että ilman Lutakkoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia Ghost Brigadea ei edes olisi olemassa. Ja itse asiassa Rainea (Jelmun promoottori Pulkkinen) ja Lutakkoa on myös kiittäminen siitä että bändi ylipäätään tekee keikkoja vuonna 2020.”


”Kun kuultiin huomattavista taloudellisista tappioista jotka Lutakolle aiheutuu kevään keikkojen peruuntumisista/siirroista johtuen, syntyi halu auttaa. Päätettiin että samalla kun keikat siirtyy syksylle, vaihdetaan lauantain keikkapaikka Mustasta Kynnyksestä isompaan Lutakkoon että saadaan lisää lippuja myyntiin. Näiden lisälippujen myyntitulot olemme bändin kesken päättäneet lahjoittaa lyhentämättömänä Jelmu ry:lle."


10.4. Lutakon keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan perjantain 28.8. keikalle ja 11.4. Mustaan Kynnykseen ostetut liput lauantain 29.8. Lutakon keikalle. Peruuntuneiden keikkojen liput voi halutessaan myös palauttaa ostopaikkaan, tarkemmat palautusohjeet löytyvät Jelmun ja Lippupisteen sivuilta (jelmu.net & lippu.fi). Lisäliput lauantaille 29.8. tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana kevään aikana.

Pe 28.8.2020 GHOST BRIGADE @ Lutakko 30v
(Korvaava keikka peruuntuneelle 10.4. keikalle, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan)
Ovet klo 20, showtime klo 22
Ikäraja 18 vuotta
Loppuunmyyty!

La 29.8.2020 GHOST BRIGADE @ Lutakko 30v
(Korvaava keikka peruuntuneelle 11.4. Mustan Kynnyksen keikalle, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan)
Ovet klo 20, showtime klo 22
Ikäraja 18 vuotta
300 lisälippua tulossa myyntiin keikkapaikan vaihtumisen johdosta. Myynnin alkamisajankohta ja myyntikanava tiedotetaan myöhemmin.

Kommentoi