Time: 0.0010 Seconds\n

Myllytalo

Ruununmylly

Myllytalo
Kohteen nimi: Myllytalo
Osoite: Myllytalontie 4, 13270,Hämeenlinna
Puhelinnro: +358 400 861 042
WWW:: https://www.myllytalo.fi/

Katso kartta isompana

Esittely:

Myllytalolla olet kaupungissa kuin maalla. Maalaistalon pihapiirin tunnelmasta pääsee nauttimaan vain 3,5 km Hämeenlinnan rautatieasemalta.

Tarjoamme satavuotiaan kotimme arkeen ja juhlaan: ulkorakennuksessa sijaitsevat kaksi täysin varusteltua asuntoa, päärakennuksen tupa-ruokasali, lasiveranta ja fysioterapiavastaanotto, sekä ulkorakennuksen yhteyteen toteutettu Lato-Spa ovat käytössänne. Järjestämme myös erilaisia ohjelma- ja aktiviteettipalveluita max 12-14 hengen ryhmille yksilöllisesti räätälöiden.

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi.

Lato-Spa:n vanhan pihasaunan kertalämmitteinen Aitokiuas lämmittää pehmeillä löylyillään, jonka jälkeen voi pulahtaa paljuun. Vanhaan puulatoon tehty oleskelutila tarjoaa hengähdyspaikan saunomisen lomassa. Tervetuloa!

Kommentoi