Time: 0.0010 Seconds\n

Myllytalo

Ruununmylly

Myllytalo

Varaa kohde

Osoite: Myllytalontie 4, 13270 Hämeenlinna
Puhelinnro: +358 400 861 042
Lisätieto:
Varaa kohde -painikkeesta voit varata kohteen Booking.com -palvelussa, joka on yhteistyökumppanimme.
Booking.com

Esittely:

Myllytalolla olet kaupungissa kuin maalla. Maalaistalon pihapiirin tunnelmasta pääsee nauttimaan vain 3,5 km Hämeenlinnan rautatieasemalta.

Tarjoamme satavuotiaan kotimme arkeen ja juhlaan: ulkorakennuksessa sijaitsevat kaksi täysin varusteltua asuntoa, päärakennuksen tupa-ruokasali, lasiveranta ja fysioterapiavastaanotto, sekä ulkorakennuksen yhteyteen toteutettu Lato-Spa ovat käytössänne. Järjestämme myös erilaisia ohjelma- ja aktiviteettipalveluita max 12-14 hengen ryhmille yksilöllisesti räätälöiden.

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi.

Lato-Spa:n vanhan pihasaunan kertalämmitteinen Aitokiuas lämmittää pehmeillä löylyillään, jonka jälkeen voi pulahtaa paljuun. Vanhaan puulatoon tehty oleskelutila tarjoaa hengähdyspaikan saunomisen lomassa. Tervetuloa!

Muokattu: 15.06.2022