Time: 0.0012 Seconds\n

TIKKURILA FESTIVAALI

Hiekkaharjun Urheilupuisto

TIKKURILA FESTIVAALI
Kohteen nimi: TIKKURILA FESTIVAALI
Osoite: Urheilutie 15, 01370 Vantaa
Tapahtuma-aika:
21.07.2021 - 23.07.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

TIKKURILA FESTIVAALIN TAIKAA JÄLLEEN 2021 HEINÄKUUSSA – ENSIMMÄISET ARTISTIT JULKI

Tikkurila Festivaalilla 2021 tullaan kiinnittämään erityistä huomiota tapahtuman turvallisuuteen, siisteyteen ja vastuullisuuteen. Tapahtumassa tullaan tehostamaan alueellista siivousta ja maksimoimaan erilaisten pintojen desinfiointia. Tikkurila Festivaali tekee tiiviistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelee festivaalia viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Lue lisää tapahtuman UKK-sivulta osoitteesta www.tikkurilafestivaali.fi/ukk.

Esiintyjät:

Torstai 22.7.2021
BEHM, Erin, Popeda, Teflon Brothers, Gasellit, Vesterinen Yhtyeineen, Chisu

Perjantai 23.7.2021
Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Mariska, Elastinen, Ellinoora, Reino Nordin, Atomirotta

Lauantai 24.7.2021
Apulanta, JVG, SANNI, Arttu Wiskari, Olavi Uusivirta, Vesala, Anssi Kela, Maustetytöt, William

Ikäraja: S
Alle 15-vuotiaiden suositellaan saapuvan tapahtumaan huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan kanssa. Anniskelualueet ja VIP-alue K-18.

SILVER VIP (K-18)
Silver VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.
Silver VIP -lipun hintaan ei sisälly ruokia tai juomia.

GOLDEN VIP (K-18)
Golden VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.
Golden VIP-lipun hintaan sisältyy VIP-tason ruokailu. VIP-Alueen ruokamaailmassa voit syödä Golden VIP-rannekkeella joko isoon tai pieneen nälkään koko tapahtuman ajan. Golden VIP -lipun hintaan ei sisälly juomia. Golden VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

VIP-lippuja jotka sisältävät ruokailun ei voi maksaa kulttuurieduilla.

www.tikkurilafestivaali.fi
www.facebook.com/tikkurilafestivaali
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

Muokattu: 01.07.2021