Time: 0.0011 Seconds\n

Kesämysteeri -kaupunkiseikkailu

Tampereen keskusta

Kohteen nimi: Kesämysteeri -kaupunkiseikkailu
Osoite: Näsilinnankatu 22 a 10, ,Tampere
Puhelinnro: 050 572 0100
Tapahtuma-aika:
02.07.2019 - 31.07.2019
WWW:: https://www.mysteeri.com/kesamysteeri/
Lisätieto:
Pelin aikana ratkaisette erilaisia pulmia ja ongelmia kaupunkiympäristössä. Voitte aloittaa retkenne noutamalla kartan Mysteerin toimipisteeltä heinäkuun tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.Peli on rento kesäillan seikkailu kaikille pakohuonepeleistä nauttiville ja on sopivaa viihdettä myös perheille. Koiratkin voivat lähteä mukaan tähän jahtiin. Mukaan tarvitsette vähintään yhden älypuhelimen. Lisäksi suositeltavaa on varautua muistiinpanovälineillä ja mukavilla kävelykengillä. Aikaa emme varkaan vuoksi mittaan.

Katso kartta isompana

Esittely:

Meillä on aika suuri ongelma: kirjaimellisesti.

Aikavarkaaksi kutsutun roiston tihutyöt tunnetaan paremmin kuin konna itse. Vaihtumattomat liikennevalot, jonot postitoimistossa, salamana sulava jäätelö, Game of Thronesin jaksojen väliset viikot, kaikki ne hetket älypuhelimilla… Aina, kun menetämme aikaa turhiin asioihin, on niissä Aikavarkaan leima. Kaikki se hukattu aika roiston käsissä! Mitä hän sillä kaikella oikein tekee…?

Aikavaras vannoo tuhoavansa ihmiskunnan ajan, ja hän on päättänyt aloittaa Viidestä Mysteerikaupungista. Uhkauskirjeessään hän uhkaa nopeuttavansa ajan kulun jokaisella Mysteerin toimipisteellä, josta vääristynyt aika lähtee leviämään kuin virus joka puolelle Suomea! Jos emme tee jotain, saavumme vuoteen 2050 vain parissa vuodessa.

Kuten kaikilla konnilla, on Aikavarkaallakin oltava heikkous. Liittyvätkö omituinen kartta ja sille merkityt pisteet jotenkin roiston kukistamiseen?

Kommentoi