Time: 0.0010 Seconds\n

BLUE MAN GROUP ON TOUR

Tampere-talo, Iso sali

BLUE MAN GROUP ON TOUR
Kohteen nimi: BLUE MAN GROUP ON TOUR
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100,Tampere
Tapahtuma-aika:
14.09.2019 - 16.09.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

La 14.9. klo 16 ja klo 19, su 15.9. klo 13 ja klo 17 ja ma 16.9. klo 18
The BLUE MAN GROUP World Tour
Liput 59/69/79/89/99 €, lapset (16v. asti) 39/49/59/69/79 €, VIP-paketti (sis. ruokailun ja paikan Splash-alueella) 127 €

The BLUE MAN GROUP World Tour saapuu Tampereelle!

Maailmalla yli 35 miljoonaa katsojaa kerännyt Blue Man Group tulee ensimmäistä kertaa Suomeen! Supersuosittu yhdysvaltalainen teatteri-ilmiö nähdään tulevalla maailmankiertueellaan Tampereella ja Helsingissä. Blue Man Group tunnetaan kolmen sinisen ja kaljun miehen muodostamasta triosta, joka saa yleisönsä nauramaan, juhlimaan ja riemuitsemaan kanssaan. Musiikkia, komediaa ja sanatonta viestintää taitavasti yhdistelevän Blue Man Groupin Suomen keikkojen liput tulevat myyntiin maanantaina 20. päivä toukokuuta.

Syksyn The BLUE MAN GROUP World Tour -esityksissä nähdään sekä klassisia Blue Man Group -numeroita että aivan uutta sisältöä. New Yorkin Astor Place -teatterissa alkunsa vuonna 1991 saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi. Ryhmän palkitut esitykset vetoavat monenikäisiin ihmisiin ja ne ovat keränneet jo yli 35 miljoonaa katsojaa.

– Olemme aivan innoissamme, että pääsemme ensimmäistä kertaa Suomeen tulevalla Blue Man Group 2019 -maailmankiertueellamme. Koska Blue Men Group -esityksissä ei puhuta, voivat kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet nauttia kokemuksesta, kommentoi Blue Man Groupin toimitusjohtaja Benoit Mathieu.

Blue Man Groupin perustajajäseniin kuuluva Chris Wink on yhtälailla innoissaan.

– Emme olisi ikinä osanneet kuvitella mihin kaikkialle luomamme viaton ja utelias hahmo nimeltä Blue Man meidät johtaisi. Meille on iso kunnia päästä jakamaan show myös suomalaisyleisön kanssa, Wink kertoo.

Blue Man Group on jatkuvasti edistänyt ja kehittänyt uusia tapoja ilmaisulleen. Se on myötävaikuttanut useisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin ja julkaissut useita albumeita sekä oman kirjan. Ryhmän rock-konserttiparodiaa Megastar World Tour esitettiin areenoilla ympäri maailmaa.

Katso täältä, miten Blue Man Groupin perustajat Chris Wink ja Phil Stanton kuvailevat ryhmän syntyä ja ideologiaa.

Esityksessä ei ole väliaikaa.

Koe parhaat bileet Splash Zonella!
Koko lisäkatsomoalueemme, eli salimme parhaat paikat, ovat kokonaan Splash Zonea! Splash Zone -paikoille jaetaan sadeviitat, sillä villin shown aikana paikolle saattaa roiskua lavalta vettä tai muuta materiaalia. Tätä lähemmäs et pääse maailmankuulua showta, joten varmista parhaat bileet Splash Zonella!

Tuotanto Tampere-talo

Kommentoi