Time: 0.0326 Seconds\n

MUUMILAAKSO-ANIMAATION MAAILMANENSI-ILTA – FANITIL

Tampere-talo, Maestro

MUUMILAAKSO-ANIMAATION MAAILMANENSI-ILTA – FANITIL
Kohteen nimi: MUUMILAAKSO-ANIMAATION MAAILMANENSI-ILTA – FANITIL
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100,Tampere
Tapahtuma-aika:
25.01.2019 - 25.01.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

MUUMILAAKSO-ANIMAATION MAAILMANENSI-ILTA – FANITILAISUUS

Tampere-talo, Muumimuseo
pe, 25.1.2019 klo 19.30
Yliopistonkatu 55, 33100 TAMPERE

Ensi-illassa esitettävän jakson suositusikäraja K7.

Muumimuseo ja Tampere-talo tarjoavat 200 nopeimmalle muumifanille mahdollisuuden päästä katsomaan uuden Muumilaakso-animaation jakso ennakkonäytöksessä maailmanensi-illan yhteydessä.

Uusi muumianimaatiosarja, suomalaisen Gutsy Animations -tuotantoyhtiön Muumilaakso saa maailmanensi-iltansa Helsingissä 25. tammikuuta 2019. Muumimuseossa ja Tampere-talossa järjestetään samaan aikaan todellisille muumifaneille omat ensi-iltajuhlat ja oma ennakkonäytös. Muumilaakso-jakso on ennakkoon nähtävissä vain Helsingin kutsuvierastilaisuudessa sekä Muumimuseon ja Tampere-talon fanitilaisuudessa. Televisiossa sarja nähdään vasta kuukautta myöhemmin, 25.2.2019 alkaen Ylen kanavilla.

Mikä olisikaan autenttisempi paikka virittäytyä uuden muumianimaation tunnelmaan kuin maailman ainoa Muumimuseo? Fanitapahtuma alkaa Muumimuseosta, joka on auki ainoastaan tapahtumavieraille klo 18 alkaen. Tämän jälkeen vieraat pääsevät Tampere-talon Maestro-salissa osaksi Helsingin juhlahumua Ylen välittämän suoratoiston välityksellä. Juhlaohjelmassa kuullaan mielenkiintoisia juhlapuheita ja tavataan animaation tekijöitä ja ääninäyttelijöitä. Juhlaohjelman jälkeen katsomme yhdessä Muumilaakso-animaation jakson yksityisnäytöksessä. Tarjolla leffaevästä muumien tapaan. Jakso on englanninkielinen ja pitää sisällään suomen- ja ruotsinkielisen tekstityksen. Tapahtuman vieraille on luvassa myös kilpailu. Illan aikana selviää, kuka löytää kadonneen rubiinin. Voittaja pääsee vierailulle Muumilaakso-animaatiota tekevän Anima Vitaen studiolle Helsinkiin. Palkinto on kahdelle.

Tapahtumalippu sisältää liput Muumimuseoon ja animaation ennakkonäytökseen sekä leffaeväät. Näytöksiä järjestetään vain yksi ja lippuja on myynnissä 200 kpl.

Kommentoi