Time: 0.0231 Seconds\n

KULTTUURIMAISTIAISET: RAKASTU RANSKAAN

Louhisali, Espoon kulttuurikeskus

KULTTUURIMAISTIAISET: RAKASTU RANSKAAN
Kohteen nimi: KULTTUURIMAISTIAISET: RAKASTU RANSKAAN
Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100,Espoo
Tapahtuma-aika:
18.01.2019 - 18.01.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Kulttuurimaistiaiset – rakastu Ranskaan

Katso, kuuntele ja maista! Vuoden ensimmäinen Kuukauden leffa -näytös on osa Espoon kulttuuritalojen Kulttuurimaistiaiset-tapahtumasarjaa, jossa matkataan ympäri maailmaa ja nautitaan eri maiden elokuvista, ruoasta ja musiikista. Sarja alkaa tammikuussa, kun Espoo kulttuurikeskuksessa rakastutaan Ranskaan. Illan aluksi nautitaan ranskalaisen keittiön herkkuja Heli Kajon esittäessä yhtyeineen tunnettuja ranskalaisia iskelmiä ja laulelmia. Kulttuurimaistiaiset huipentuvat elokuvanäytökseen, kun illan päätteeksi nähdään C'est la vie – häät ranskalaiseen tapaan.

Kulttuurimaistiaisten erikoishintaiset liput alk. 20 € + toimitusmaksu alk 1€. Hinta sisältää elokuvan lisäksi myös ruokamaistiaiset. Tilaisuuden kokonaiskesto on noin 3 tuntia.

C'est la vie – häät ranskalaiseen tapaan (Le sens de la fête)
Ranska 2017
1 t 55 min (elokuva alkaa klo 19.00). Sallittu kaikenikäisille
Ohjaus: Olivier Nakache & Eric Toledano
Pääosissa: Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne, Eye Haidara, Suzanne Clément
Levitys: Atlantic Film Finland

Toledanon ja Nakachen menestyselokuva Koskemattomat sulatti sydämet viisi vuotta sitten. Ohjaajakaksikon uusi draamakomedia C'est la vie – häät ranskalaiseen tapaan on kunnianosoitus elämälle, rakkaudelle ja kaikelle hässäkälle siinä välissä.

Pierre ja Helena ovat ovat päättäneet viettää rakkautensa juhlaa hulppeassa linnassa. Kun hääpäivä koittaa heillä on edessään elämänsä tärkein ilta. Sen sijaan pitopalvelun Maxille, valokuvaaja Guylle ja illan musiikista vastaavalle Jamesille ilta on yksi tusinasta samanlaisesta. Prameiden hääjuhlien taustavoimissa tottuneesti toimivat juhlan ammattilaiset huseeraavat kulisseissa toteuttamassa isäntäväen aivoituksia aamunkoitosta pikkutunneille saakka. Ja ne, joille kiitos hyvistä häistä tosiasiassa kuuluu, tekevät niin paljon enemmän, kuin isäntäväki koskaan saa tietää. Eikä kaikki suinkaan suju aina käsikirjoituksen mukaan.

Kommentoi