Time: 0.0200 Seconds\n

SAVOYN UUSIVUOSI: SAMI PITKÄMÖN ORKESTERI FEAT. JO

Savoy-teatteri

SAVOYN UUSIVUOSI: SAMI PITKÄMÖN ORKESTERI FEAT. JO
Kohteen nimi: SAVOYN UUSIVUOSI: SAMI PITKÄMÖN ORKESTERI FEAT. JO
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130,Helsinki
Tapahtuma-aika:
31.12.2018 - 31.12.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut, laulaja Johanna Försti ja Sami Pitkämön kymmenhenkinen orkesteri kutsuu yleisön uudenvuoden aaton konserttiin Savoy-teatteriin. Luvassa on aikamatka aina 1940-luvulta tämän päivän hitteihin unohtumattomien sävelten tahdissa.

Johanna Försti on yksi maamme monipuolisemmista laulajista. Hänet tunnetaan parhaiten Tanssii tähtien kanssa –ohjelman upeaäänisenä solistina. Tänä syksynä Försti on säväyttänyt suomalaisen yleisön erilaisella, pop-hittejäkin sisältävällä Gospel-konserttikiertueella Suomen kirkoissa.

Johanna Försti muistetaan myös räväkkänä Jo Stance –yhtyeen soul-artistina sekä Tähdet, tähdet –ohjelman finalistina. Hän on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukemattomien eri artistien ja kokoopanojen, kuten Trondheim Symphony Orchestran, UMOn, Lenni-Kalle Taipaleen ja Vantaan viihdeorkesterin solistina. Yhteistyö Sami Pitkämön orkesterin kanssa on kestänyt jo toista vuosikymmentä ja jatkuu yhä.

Sami Pitkämö kuuluu Suomen muusikoiden kärkikastiin. Hän sovittaa, säveltää, soittaa ja laulaa sekä johtaa omaa nimeään kantavaa orkesteria. Pitkämö on esiintynyt bändeineen ympäri maailmaa Yhdysvalloissa, Afrikassa, Aasiassa, Australiassa ja eri Euroopan maissa.

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

Show & Dinner -lippu
sisältää pääsylipun esitykseen, pöytään tarjoillun menun ja vaatenaulakkomaksun ruokailu 2 t ennen esitystä tai heti esityksen päättymisen jälkeen

Menu
Sokerisuolattua lohta, parmesania & oliivia
Rapeaa ankankoipea, maa-artisokkaa & marsalalientä
Vaniljapannacotta, mansikkaa & pistaasia

poikkeusjärjestelyt: presto@royalravintolat.com tai puh. 09-6128 5350

Liput:
Premium 67 € (sisältää parhaat paikat ja vaatesäilytysmaksun)
Normaali 47 €
Opiskelija/lapsi 2-18v. 15 € (Opiskelijakortti tarkistetaan ovella)
Show & Dinner 107/87/55 €

Tuotanto: Savoy-teatteri
www.savoy-teatteri.fi

Kommentoi