Time: 0.0171 Seconds\n

JOONAS WIDENIUS SOLO

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

JOONAS WIDENIUS SOLO
Kohteen nimi: JOONAS WIDENIUS SOLO
Osoite: Kuohunharjuntie 6, 36201,Kangasala
Tapahtuma-aika:
06.01.2019 - 06.01.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Joonas Widenius Solo

Aika: su 06.01.2019 klo 15:30
Paikka: Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Loppiaisen flamencokonsertti

Tule nauttimaan upeasta flamencokonsertista taidemuseoon, taiteen keskelle!

Joonas Widenius on suomalainen famencokitaristi joka kuuluu kiistata maansa huippuihin. Alle kouluikäisenä aloittetu kitaransoito on vienyt muusikkoa ympäri Suomen aina Espanjan kamaralle saakka. Näiltä matkoilta saadut inspiraatot ja opit ovat vaikutaneet lähtemättömästi hänen musiikkiinsa sekä soitoonsa.

Wideniuksen pohjana kaikuvat famencokitaran sävelet mutta hänen omaleimainen sävelkielensä otaa jatkuvasti vaikutteita ympäristöstään. Vaikuteet voivat tulla jazzista tai vaikkapa omasta kansanmusiikistamme.

Hänen yhtyeensä Joonas Widenius Trio on julkaissut vuosi siten Euroopassa uusimman albuminsa Arktik Traktor Konspirazy (Rockadillo records FIN & Nordic Notes DE), joka saa jatkuvasti ylistävää palauteta. Kasvava kansainvälinen ura vie kitarista mukanaan ja nyt on loistava mahdollisuus kuulla hänen soolotulkintojaan

Soolokonsertissaan Widenius esitää perinteisen flamencokitaran repertuaaria tuoreella oteella, mutta lisäksi kuullaan hänen omia sävellyksiään joissa pohjoinen luonto kohtaa eteläisen temperamentn.

Widenius on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukuisten huippuartistien ja taiteilijoiden kanssa, joista mainitakoon UMO, Perico Sambeat, Iiro Rantala, David Dominguez, Alba Carmona, Petri Kumela, Niko Kumpuvaara, Karo Sampela, Hannu Rantanen, Alpo Aaltokoski, Raul Mannola, Raoul Bjötrkenheim, Kirsi Poutanen, Risto Toppola, Cinta Hermo, Jari ”Delay” Kolanen, Katja Lundén, Emilia Aho, Pirjo Yli-Maunula, Kaari Martin, Roni Martin, Maija Lepistö ja monet muut.

Esityksen kesto on noin 60 minuuttia, ja siinä ei ole väliaikaa.

Tuotanto: Kangasala-talo

LIPUT
13,50/11,50/7,50 €

Museokortti ei käy maksutapana konserttiin.

Ryhmävaraukset: myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi, p. 0400 304 530

Naulakkopalvelumaksu 2 €


DINNERIT

Kangasala-talon tilausravintola Armas Galleria&Keittiö palvelee. A-oikeudet.

Herkulliset lähiruokadinnerit saatavilla yli 10 hengen ryhmille ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta.

Ravintolan varaukset
armas (at) galleriakeittio.fi
p. 050 344 4814

Kommentoi