Time: 0.0029 Seconds\n

UUSI TAMPERE 2019

Kuivaamo, Hiedanranta

UUSI TAMPERE 2019
Kohteen nimi: UUSI TAMPERE 2019
Osoite: Lielahdenkatu 10, 33400 Tampere
Tapahtuma-aika:
20.07.2019 - 20.07.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Uusi Tampere -festivaali 19.-20.7.2019
Kuivaamo, Tampere
Ikäraja: K-18

Kesäfestivaalin ohjelma on valmis!


pe 19.7.
Olavi Uusivirta, Pää Kii, Maustetytöt, Death Hawks, Mäsä, Risto, Henrik!, Aavikko, Hannibal & Hot Heros, Sumuposauttaja, Tuusanuuskat, Suominoita, Casio G Url

la 20.7.
Ruusut, Iisa, Pauliina Kokkonen, Jesse Markin, Rosita Luu, New Ro, Lac Belot, Vasas Flora Och Fauna, Kalle Kinos, Radio Supernova, Exploited Body, Ylva Haru, Sitoi, Pass, Data City


Kolmas Uusi Tampere -festivaali tuo Tampereen Kuivaamolle edustavan annoksen tuoretta musiikkia valtavirrasta ja sen ulkopuolelta.

Tyylillisesti monipuolisen tapahtuman pääesiintyjät ovat Olavi Uusivirta, Risto, Pää Kii, Aavikko, Ruusut, Iisa ja Pauliina Kokkonen, mutta jo tuttujen tai vahvassa nosteessa olevien nimien lisäksi Uusi Tampere haluaa tarjota myös aivan viimeisimpiä musiikin tuoretuotteita.

– Olen ylpeä meidän tämän vuoden ohjelmasta, joka on kiinnostava yhdistelmä Olavi Uusivirran valtavirtaa, kuuminta uutta, kuten Jesse Markin ja Maustetytöt sekä Casio G Urlin ja Exploited Bodyn elektronista undergroundia.
– Tapahtuman kolmella lavalla on jokaisella oma identiteetti ja jokaiseen on saatu paras mahdollinen ohjelmakokonaisuus, festivaalin tuottaja Antti Hietala kertoo.

Uusimpia kiinnityksiä mm. Death Hawks, Ylva Haru ja Kalle Kinos!

Viimeisimmät kesän 2019 Uusi Tampere -kiinnitykset ovat kesäkuussa Psychic Harmony -albumin julkaiseva Death Hawks, tänä vuonna Linnut-pitkäsoitolla debytoinut Ylva Haru, jyväskyläläinen yleisurheilurockia soittava, Litku Klemetin tähdittämä Mäsä, tamperelainen rap-artisti Kalle Kinos ja aiemmin Ronya-nimellä tunnettu, särmikästä elektronista poppia esittävä New Ro.

Uusina niminä esiintyjälistaan on nyt lisätty myös sähköinen yhden miehen Sumuposauttaja, Einari Stylmanin ja Harri Lindin Suominoita, Noah Kinin klubirytmiminä Exploited Body, Tanja Paanasen yhden naisen syntetisaattoribändi Casio G Url sekä Barry Andrewsin Diskon Jukka Hervan yhtye Data City.

uusitampere.fi
www.facebook.com/uusitampere
kuivaamo.fi

Kahden päivän lippu 50 €
Yhden päivän lippu 30 €
OP-asiakasomistajaetu 2 pv 45 € /  1 pv 27 €. Etu on henkilökohtainen. Oikeus alennukseen tarkistetaan tapahtumassa omistaja-asiakastunnuksella varustetusta pankkikortista, erillisestä omistaja-asiakaskortista tai OP-mobiilin etunäkymästä.

Muokattu: 21.07.2019