Time: 0.0194 Seconds\n

MUSTASCH (SWE) + SUPPORT: SHIRAZ LANE

Tullikamarin Pakkahuone

MUSTASCH (SWE) + SUPPORT: SHIRAZ LANE
Kohteen nimi: MUSTASCH (SWE) + SUPPORT: SHIRAZ LANE
Osoite: Tullikamarin aukio 2, 33100,Tampere
Tapahtuma-aika:
21.12.2018 - 21.12.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

RUOTSALAISYHTYE MUSTASCH JOULUKIERTUEELLE SUOMEEN

Ruotsalainen Mustasch tuo suomalaisille rockintäyteisen joulunaloituksen “Jul Med Mustasch” -klubikeikkakiertueellaan. Yhtye nähdään Helsingin The Circuksessa, Tampereen Pakkahuoneella ja Oulun Radisson Blussa 20.-22. joulukuuta. Lämmittelijänä keikoilla nähdään kotimaisen rockin nuori lipunkantaja Shiraz Lane. Keikkojen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 14. syyskuuta.

Ruotsin suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Mustasch on 20 vuoden aikana niittänyt menestystä niin kotimaassaan kuin kansainvälisestikin. Stoner rockin ja metallin välimaastossa kulkevan yhtyeen saavutuksiin kuuluu niin albumilistan kärkipaikkoja, loppuunmyytyjä kiertueita kuin Grammis-palkintojakin. Keväällä julkaistu yhdeksäs studioalbumi “Silent Killer” oli paljon odotettu paluu raskaampaan rockiin. Uuden albumin myötä yhtye keikkailee sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa.

Mustaschin tulevia Suomen keikkoja promoaa myös laulaja-kitaristi Ralf Gyllenhammarin inspiroima tonttupatsas, joka seikkailee syksyn aikana ympäri Suomen. Jouluteemaisen artworkin on luonut suomalainen taiteilija Niko Bauer. Yhtye itse nähtiin Suomessa viimeksi kesän South Park -festivaalilla.

Kommentoi