Time: 0.0162 Seconds\n

ANNA MURTOLA: FUEGO POR DENTRO

Korundin Ravintola

ANNA MURTOLA: FUEGO POR DENTRO
Kohteen nimi: ANNA MURTOLA: FUEGO POR DENTRO
Osoite: Lapinkävijäntie 4, 96100,Rovaniemi
Tapahtuma-aika:
16.10.2018 - 16.10.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

Flamencolaulaja Anna Murtolan sooloprojekti Fuego Por Dentro ("sisäinen tuli, tulta sisällä") keskittyy flamencomusiikin ytimeen: ihmisäänen vahvaan ja herkkään voimaan joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Murtolaa säestävät Suomen eturivin kitaristeihin lukeutuva flamencokitaristi Joonas Widenius, pitkän linjan bassotaituri Hannu Rantanen sekä Espanjassa maailman flamencon huippujen kanssa työskentelevä perkussionisti Karo Sampela.

Konsertissa kuullaan uutta musiikkia Murtolan debyyttisoololevyn ohjelmistosta. Laulajan sävyrikas ja tummasointinen ääni vie kuulijansa intensiivisen flamencoperinteen äärelle, sen syvän surullisten sävelten, mutta myös kepeän leikittelevien rytmien keinoin.

Murtola on myös kutsunut yhteistyöhön eri musiikkikulttuureista ammentavia artisteja jotka flamencomusiikin kontekstissa luovat uudenlaista musiikillista vuoropuhelua muun muassa saamelaisen joiun, arabialaisen musiikin sekä tangon kohdatessa flamencon. Lokakuussa 2018 julkaistava Fuego Por Dentro -albumi (Alba Records), on ensimmäinen koskaan Suomessa julkaistu flamencolaululevy.

Oulusta lähtöisin oleva Anna Murtola on maailman pohjoisin flamencolaulaja. Suomalaisen flamencolaulun pioneereihin lukeutuva laulaja on löytänyt oman vahvan äänensä tämän intensiivisen espanjalaisen perinteen tulkitsijana. Murtola tunnetaan myös world-fuusioyhtye Bajo Ceron solistina ja monipuolisena, yli genrerajojen kurkottavana karismaattisena esiintyjänä.

Anna Murtola, laulu
Joonas Widenius, kitara
Hannu Rantanen, basso
Karo Sampela, perkussiot

https://www.facebook.com/annamurtolaflamenco/

Konsertti Korundin ravintolassa.
Kesto noin 1 h.

Kommentoi