Time: 0.0228 Seconds\n

WANAJA FESTIVAL 2019

Linnanpuisto, Hämeenlinna

WANAJA FESTIVAL 2019
Kohteen nimi: WANAJA FESTIVAL 2019
Tapahtuma-aika:
04.07.2019 - 05.07.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Wanaja Festivalin päiväkohtainen ohjelma julki
Uusia kiinnityksiä mm. Ville Valo & Agents, Lauri Tähkä, Ellips sekä Apulanta

Hämeenlinnan vuotuinen kesätapahtuma Wanaja Festival tuo viihtyisään Linnanpuistoon jälleen 5.-6.7. maan ykkösrivin artistit.

Festivaaleilla nähdään perjantaina Ville Valo & Agentsin yhteisprojekti, jossa kuullaan Rauli Badding Somerjoen kappaleita uudella sovituksella ja Valon tulkitsemana. Linnanpuiston lavalle nousevat myös suomirockin suuruudet Eppu Normaali ja Ismo Alanko, ”Palavaa vettä”- sinkun julkaissut Lauri Tähkä sekä Elli Haloon soolokokoonpano Ellips jo aiemmin julkaistujen säkenöivien SANNIn ja Anna Puun lisäksi.

Lauantaina Wanaja Festivalilla esiintyvät Apulanta sekä Kolmas Nainen, supernainen Kaija Koo, menevää suomimusaa tarjoilevat Juha Tapio ja Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, sekä Raskasta Suomipoppia -kokoonpano, joka tarjoaa kotimaista musiikkia aivan erityisellä rock-vivahteella. Lauantaina mukana myös jo aiemmin julkaistut manserockin kuningas Popeda sekä uutta musiikkia julkaissut J. Karjalainen.

Kesällä 2018 Wanaja Festival vietti15. juhlavuottaan ja keräsi luonnonkauniiseen Linnanpuistoon kahden päivän aikana yhteensä 17 000 juhlijaa sekä liki 20 kotimaista artistia.

Tapahtuman kahden päivän festivaali- ja VIP-lippujen ennakkomyynti alkoi jo viime vuonna. Nyt myyntiin tulevat myös yhden päivän festivaali- ja VIP-liput. Myös suuren suosion saaneet, 3-10-vuotiaille suunnatut lastenliput ovat avattu jälleen myyntiin.

Wanaja Festivalin tapahtuma-alue on ikärajaton, mutta järjestäjä suosittelee alle 12-vuotiaiden saapuvan paikalle vanhemman tai huoltajan seurassa.

ESIINTYJÄT:
Perjantai 5.7.2019
Ville Valo & Agents, SANNI, Ismo Alanko, Ellips, Eppu Normaali, Anna Puu, Lauri Tähkä
Lauantai 6.7.2019
Juha Tapio, Apulanta, Kolmas Nainen, Kaija Koo, Popeda, J. Karjalainen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Raskasta Suomipoppia

LIPUT:
Festarilippu 2 pv pe-la 99 €, VIP 2 pv 175 €
Festarilippu 1 pv 69 €, VIP 1pv 110 €
Lastenliput 3-10 -vuotiaille 11,50 €/pv

IKÄRAJA:
S, anniskelu ja VIP K-18.

www.wanajafestival.fi
www.facebook.com/WanajaFestival
@Wanajafestival #wanajafestival

Kommentoi