Time: 0.0102 Seconds\n

UMO: BLUE NOTES ON SILVER SCREEN

Kanneltalo

UMO: BLUE NOTES ON SILVER SCREEN
Kohteen nimi: UMO: BLUE NOTES ON SILVER SCREEN
Osoite: Klaneettitie 5, 00420,Helsinki
Tapahtuma-aika:
08.11.2018 - 08.11.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

Yhdessä UMOn syksyn mielenkiintoisimmista konserteista sukelletaan kiehtovan elokuvamusiikin maailmaan - luvassa ikonisia säveliä, jotka saavat meidät kerta toisensa jälkeen itkemään, nauramaan ja tuntemaan!

"Blue Notes on Silver Screen" sisältää tunnettuja elokuvasävelmiä ja nostalgista big band -musiikkia eri vuosikymmeniltä, aina 1950-luvulta nykypäivään.

Konsertissa kuullaan tunnettuja kiinnostavia teoksia animaatioista kauhuun ja kovaan toimintaan. Mukana on kappaleita muun muassa elokuvista Erään murhan anatomia, Pahan kosketus, Vaaleanpunainen pantteri ja Ihmeperhe. Tuttuja elokuvasäveltäjiä edustavat Duke Ellington, Raymond Scott, Henry Mancini ja Monty Norman. UMOa luotsaa kapellimestari Kirmo Lintinen.

Jazzmuusiikki ja elokuva syntyvät samoihin aikoihin 1800-luvun lopulla, mutta toden teolla sinisäve-listä päästiin nauttimaan valkokankaalla 1950- ja 60-luvulla. Tuolloin ison jousiston arvokas sointi korvautui big bandin armottomalla räväkkyydellä. Nyt UMO osoittaa oman räväkkyytensä tarttues-saan ennakkoluulottomasti klassikkoelokuvien musiikillisiin aarteisiin.

Kesto 1h
Ikäraja S

Enemmän irti esityksestä -keskustelutilaisuus pidetään Kanneltalon kahvilassa klo 13:15.

Kommentoi