Time: 0.0145 Seconds\n

SAVOY: TRIBUTE TO PRINCE

Savoy-teatteri

SAVOY: TRIBUTE TO PRINCE
Kohteen nimi: SAVOY: TRIBUTE TO PRINCE
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130,Helsinki
Tapahtuma-aika:
29.11.2018 - 29.11.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

UMO paneutuu popmusiikki-ikoni Princen klassikkoalbumi Paradeen marraskuun lopun kahdessa konsertissaan Savoy-teatterissa. Orkesterin laulusolisteina vierailevat suuret Prince-fanit ja -asiantuntijat Sam Huber ja Tuomo sekä portugalilainen souldiiva Marta Ren, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Vuonna 1986 julkaistu Parade oli Princen (1958-2016) kahdeksas albumi ja Under the Cherry Moon -elokuvan soundtrack. Albumin ensimmäinen single Kiss ponnahti saman tien listaykköseksi ympäri maailman ja siitä tuli lopulta yksi Princen suurimmista hiteistä. Albumin sovitukset olivat laajempia kuin Princen aikaisemmissa sävellyksissä, kun maestro täydensi ensimmäistä kertaa soundimaailmaansa puhaltimin ja jousin.

Tässä tribuuttikonsertissa UMOlaiset saavat runsaasti soolotilaa uudelleensovitettujen arrien myötä. Parade-levyn mestariteokset Kiss, New Position, Girls & Boys ja Sometimes It Snows in April ovat saaneet rohkeat ja menevät sovitukset kapellimestari Mikko Hassisen taitavissa käsissä.

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

Show & Dinner -lippu
sisältää pääsylipun esitykseen, pöytään tarjoillun menun ja vaatenaulakkomaksun ruokailu 2 t ennen esitystä tai heti esityksen päättymisen jälkeen

Menu
Puhvelinmaitojuustoa, Trapanese-pestoa & suolamantelia Paahdettua siikaa & äyriäis-ragoút Erikoisruokavaliot ja poikkeusjärjestelyt: presto@royalravintolat.com tai puh. 09-6128 5350

Liput:
Premium 57 € (sisältää parhaat paikat ja vaatesäilytysmaksun)
Normaali 37 €
Eläkeläinen, työtön, varus- ja siviilipalvelusmies 33 €
Opiskelija/lapsi 2-18v. 15 € (Opiskelijakortti tarkistetaan ovella)
Show & Dinner 91/71/64/49 €

Tuotanto: UMO Jazz Orchestra ja Savoy-teatteri
www.umo.fi , www.savoyteatteri.fi

Kommentoi