Time: 0.0117 Seconds\n

JOKERI POKERI BOX 40V. JUHLATAIKASHOW

Kanneltalo

JOKERI POKERI BOX 40V. JUHLATAIKASHOW
Kohteen nimi: JOKERI POKERI BOX 40V. JUHLATAIKASHOW
Osoite: Klaneettitie 5, 00420,Helsinki
Tapahtuma-aika:
27.10.2018 - 27.10.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto on vuonna 2018 koko Suomen kattavalla 40-v. taiteilijajuhlakiertueella yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Mukana on myös hulvatonta vatsastapuhumista, imitaatiota ja aina yhtä ällistyttävää ajatusten lukua Simon tapaan. Ja tietysti lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa!

- Taikuus kuuluu kaikille. Siksi JuhlaShown nimeksi on annettu ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille” , kertoo Simo ja jatkaa:
- Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien las-tensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille. Esityk-sessä mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu hetkeksi. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradi-viihdettä!

Simon mukaansatempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Kesto 1h
Ikäraja S
Alle 2-vuotiaat sylissä maksutta

JokeriPokeriBox Oy
www.taikurisimoaalto.com

Kommentoi