Time: 0.0342 Seconds\n

WEEKEND FESTIVAL 2018 - JATKOBILEET

Club Capital

WEEKEND FESTIVAL 2018 - JATKOBILEET
Kohteen nimi: WEEKEND FESTIVAL 2018 - JATKOBILEET
Osoite: Fredrikinkatu 51, 00120,Helsinki
Tapahtuma-aika:
17.08.2018 - 19.08.2018
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Tanssimusiikin supertähti Hardwell Weekend Festivalille – myös lukuisia muita julkistuksia elokuulle Helsinkiin!

Maailman tämän hetken suosituimpiin tanssimusiikin supertähtiin lukeutuva Hardwell saapuu yhdeksi elokuisen Weekend Festivalin päätähdeksi. Tämä DJ Magin maailmanlistan kärkeen jo kahdesti äänestetty artisti on yksi festivaalin toivotuimmista esiintyjistä.

Muita tapahtumaan nyt julkistettavia supertähtiä ovat mm. Panda-hitillään megasuosioon noussut vuoden 2016 striimatuin rap-artisti Desiigner, vasta 18-vuotias räjähdysmäisessä nosteessa oleva yhdysvaltalainen räppari Ybn Nahmir, hollantilainen Future house -tyylin taituri, Don Diablo joka tuo tänä vuonna Weekendiin poikkeuksellisen hienon visuaalisen shown sekä nouseva nuori DJ-komeetta Brooks, jonka kappaleita on lyhyessä ajassa striimattu kymmeniä miljoonia kertoja ja jonka potentiaalista kertoo paljon viime viikolla David Guettan ja Martin Garrixin kanssa julkaistu yhteiskappale Like I Do.

Nyt julkistettavia kotimaisia artisteja ovat Evil Stöö & Koksu Koo, Gasellit, Mikael Gabriel, Versace Henrik x Musta Hanhi x NCO sekä Pastori Pike & Aito G’s.

Weekend Festivalin lippujen hinnat nousevat 12. maaliskuuta, jolloin tulevat myyntiin myös päiväkohtaiset liput ja loput lippukategoriat. Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä festivaali kasvaa tänä vuonna kolmipäiväiseksi, ja Hietaniemen uimarannalle odotetaan 17.-19. elokuuta yhteensä noin 100 000 festarivierasta.

Jo aiemmin Weekend Festivalille on julkaistu mm. supertähdet David Guetta, Martin Garrix, ja Macklemore sekä yhdysvaltalainen hiphopin kärkiryhmä Migos. Festivaalin viimeisin artistikattaus löytyy osoitteesta www.wknd.fi/lineup

Weekend Festival siirtyy tänä vuonna kokonaan cashless-järjestelmään, jonka myötä festivaalin kulunvalvonta helpottuu, ja asiakkaat voivat ladata rannekkeelle ennakkoon rahaa ja palveluita.

– Weekend Festival muuttaa Hietaniemen alueen kokonaisvaltaiseksi festivaalielämykseksi ja puistoaluetta tullaan hyödyntämään monipuolisesti useilla lavoilla ja aktiviteettialueilla, kertoo tapahtuman promoottori Sami Vepsäläinen. – Festivaalin kattaus täydentyy vielä kevään aikana ja luvassa on vielä muutama mielenkiintoinen yllätys. Tapahtuman kolmipäiväisyys mahdollistaa meille laajemman artistikattauksen ja tulemme tänä vuonna panostamaan myös festivaalin oheistapahtumiin ja jatkobileisiin entistä enemmän, Vepsäläinen jatkaa.

Helsingin lisäksi järjestetään tänä Baltic Weekend Festival Viron Pärnussa 16.-18. elokuuta.

Festarialueella on oma Priority-alue, johon pääsevät ainoastaan Priority -ja VIP-asiakkaat.
Hankkimalla Priority -lipun varmistat pääsysi Priority alueelle. Festivaalialueen portilla on erillinen Priority -kaista josta pääsevät sisään vain VIP-rannekkeen hankkineet asiakkaat. Päivitämme lisätietoa Priority -palveluista myöhemmin keväällä.

Kommentoi