Time: 0.0090 Seconds\n

RAKKAUTTA

Lappeenrannan kaupunginteatteri, pieni näyttämö

RAKKAUTTA
Kohteen nimi: RAKKAUTTA
Osoite: Kaivokatu 5, 53100,Lappeenranta
Tapahtuma-aika:
13.12.2018 - 20.12.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

Rakkautta

Ensi-ilta la 22.9. klo 19 pienellä näyttämöllä

Maria Jotunin teksteihin pohjaava Rakkautta käsittelee nimensä mukaisesti rakkautta eri muodoissaan. Miten se näyttäytyy arjessa tekoina, vanhemmuudessa, parisuhteessa tai miten se Jotunin terävän huumorintajun tuntien vaikuttaa poissaolollaan?

Rakkautta kutoo yhteen tarinoita, joissa koominen ja traaginen vuorottelevat. Esitys kertoo myös siitä, miten vierauden voi ylittää ja toisen jälleen löytää. Jotunin hahmojen kannalta keskeisiä kysymyksiä ovat, miten vieraaksi toisen ihmisen voi kokea ja miten tunnistamattomaksi toinen voi muuttua.

”Mamma sanoi aina: ”ymmärrä toisen erikoisuutta niin riittää sinulle onnea elämäsi iäksi”, ja olihan hän yrittänyt ja yrittänyt, vaan enemmän hän rakasti tulevaisuuden täydellisempää ja valheetonta ihmistä, eikä voinut sietää omaa heikkouttansa… Joten siksikin toinen tuntui niin vieraalta. Mutta ehkä tätäkin voi silti kutsua rakkaudeksi?”

Esityksen sovituksesta ja ohjauksesta vastaa Tuomo Rämö, joka on lappeenrantalaisyleisölle tuttu sekä klassikkotulkinnoistaan Rikos ja rangaistus ja Oikeusjuttu että komediasta Jonni. Luvassa on siis klassisen kirjoittajan tekstejä klassisesta aiheesta raikkaasti tulkittuina.

Kommentoi