Time: 0.0172 Seconds\n

BANDYLIIGA VÄLIERÄ: VEITERÄ - AKILLES

Lappeenrannan kisapuiston jääurheilukeskus

BANDYLIIGA VÄLIERÄ: VEITERÄ - AKILLES
Kohteen nimi: BANDYLIIGA VÄLIERÄ: VEITERÄ - AKILLES
Osoite: Kisakatu, 53200,Lappeenranta
Tapahtuma-aika:
21.02.2018 - 21.02.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

1. puolivälieräottelu ke 21.2., klo 18:30 Veiterä ‒ Akilles

Bandyliigan neljä parasta joukkuetta ovat selvillä: runkosarjan voittaja kohtaa semifinaalivaiheessa Porvoon Akilleksen. Toisessa parissa kamppailevat JPS ja Kampparit. Näistä neljästä joukkueesta sukeutuvat finaalijoukkueet. Finaaliin kahlataan kolmella voitolla, mestaruudesta kamppailevat joukkueet ovat selvillä viimeistään su 4.3. ‒ aikaisintaan ensi viikon keskiviikkona 28.2.

Veiterä aloittaa semifinaalisarjan keskiviikkona kotona Kisapuistossa. Akilles on viime vuoden finaalivastustaja, jonka kanssa Veiterä pelasi kotona joulukuussa tasurin (2‒2) ja vieraissa tammikuussa nappasi vierasvoiton 6‒10. Tulosten valossa Veiterä on välieräsarjan ennakkosuosikki, mutta Akilles tarjoaa erittäin kovan vastustuksen taistelusta finaaliin. Akilles pelaa avointa, luistelevaa ja hyökkäävää peliä, jonka puolustuspeli on myös kunnossa. Kaiken kukkuraksi suomalaisen jääpallon ikoni, Sami Laakkonen on palannut pelaavaan kokoonpanoon vaikean polvivamman jälkeen.

Veiterän miehistö on kunnossa: runkosarjan lopulla pari peliä huilannut Tero Liimatainen on jälleen iskussa, josta kertoo neljä osumaa Olssin verkkoon puolivälierävaiheen 2. osaottelussa. Joukkueen peli on muutenkin kunnossa: Tomi Hauska, Eetu Peuhkuri ja muutkin V10-koneen männät ovat kunnossa, kippari Janne Hauska raataa laajalla rintamalla ja maalilla Topi Peuhkuri on valmis pitämään fiilistä yllä, ohjaamaan peliä kentällä ja nappaamaan pallot kiinni mahdottomistakin paikoista.

Ottelu alkaa klo 18:30 ja lippuluukulle on odotettavissa jonoa ‒ liput kannattaa hankkia ajoissa ja Kisapuistoon on hyvä saapua ajoissa!

Kommentoi