Time: 0.0162 Seconds\n

SATAMAN YÖ

Lutakonaukio

SATAMAN YÖ
Kohteen nimi: SATAMAN YÖ
Tapahtuma-aika:
15.06.2018 - 15.06.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

SATAMAN YÖ PALAA MANIC STREET PREACHERSIN JOHDOLLA

* Sataman Yö 15.6.2018
* Pääesiintyjänä Manic Street Preachers, mukana myös Disco Ensemble, Poets of the Fall ja Pariisin Kevät.

Jyväskylän kesäkauden avaus Sataman Yö järjestetään kesällä 2018 muutaman vuoden tauon jälkeen. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään walesilainen rockyhtye Manic Street Preachers. Yhtye tunnetaan niin kantaaottavista sanoituksistaan kuin kappaleistaan If You Tolerate This Your Children Will Be Next, A Design For Life sekä Motorcycle Emptiness.

Manic Street Preachers on 30-vuotisen uransa aikana julkaissut 12 albumia ja valmistelee parhaillaan uutta. Resistance Is Futile -nimellä julkaistava pitkäsoitto ilmestyy 13. huhtikuuta 2018. Yhtye itse kuvailee levyn olevan ”melankoliaa laajakuvassa”.

Sataman Yössä esiintyvät myös 15-vuotista taivaltaan juhliva Poets of the Fall, tänä vuonna uransa lopettava Disco Ensemble sekä Kesäyö ja Tämän Kylän Poikii -hiteistään tuttu Pariisin Kevät.

Samana viikkona Jyväskylässä järjestetään kansainvälinen luonnonsuojelubiologian konferenssi, 5th European Congress Of Conservation Biology ECCB2018, jonka iltajuhla vietetään Sataman Yössä. Sataman Yötä tuottava N.C.D. Production Oy on ECCB:n yhteistyökumppani, ja sitoutuu tuottamaan tapahtuman rasittamatta ympäristöä tai aluetta tarpeettomasti. Sataman Yössä painotetaan kaikissa valinnoissa tänä vuonna ympäristöystävällisyyttä.

”Sataman Yön upea, samalla kaupunkimainen, mutta luonnonläheinen alue tekee konsertista omalla tavallaan erityisen ja intiimin. On hienoa, että voimme tuottaa muutaman vuoden tauon jälkeen mahtavan illan Lutakonaukion Sataman puoleiseen päätyyn ja esitellä myös kansainvälisille vieraillemme alueen vehreyttä ja monimuotoisuutta. Edellisen kerran järjestetyssä Sataman Yössä nähtiin Tom Jones, joka täytti alueen äärimmilleen, joten nyt on luvassa erilainen mutta varmasti yhtä ainutlaatuinen tapahtuma”, kertoo tapahtuman tuottaja Anniina Havukainen.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 14 vuotiaita pyydetään saapumaan paikalle huoltajan seurassa.

Artistit:
Manic Street Preachers (UK)
Disco Ensemble
Poets Of The Fall
Pariisin Kevät


#satamanyo
www.satamanyo.fi
www.facebook.com/satamanyo

Kommentoi