Time: 0.0525 Seconds\n

NO EXCUSES FIGHT NIGHT

Kulttuuritalo

NO EXCUSES FIGHT NIGHT
Kohteen nimi: NO EXCUSES FIGHT NIGHT
Osoite: Sturenkatu 4, 00510,Helsinki
Tapahtuma-aika:
06.04.2018 - 06.04.2018

Katso kartta isompana

Esittely:

No Excuses Fight Night
Kulttuuritalo, Helsinki pe 6.4.2018
Ovet klo 17.30, ottelut klo 19.00 alkaen


Katsomot ikärajattomat, Ringside ja VIP-paikat K-18
VIP-pakettitiedustelut riia.martinoja@rivents.fi tai puh. 040-555 1597

Suomalaisen ammattinyrkkeilyn kaikkien aikojen kovin kohtaaminen nähdään 6.4.2018 Helsingin Kulttuuritalolla. WBC-liiton ylemmän höyhensarjan puolustavalla maailmanmestarilla Eva Wahlströmillä on edessään uransa kovin haaste. Wahlström kohtaa Espoossa WBC-liiton ykköshaastajan ja WBC Silver Champion -vyön haltijan Melissa St. Vilin (Haiti/USA).

Wahlström suhtautuu tulevaan kohtaamiseen odottavin mielin:

”Olen aina halunnut kohdata ne kaikkein kovimmat vastustajat ja olen todella innoissani siitä, että minulla on mahdollisuus kohdata ykköshaastajani Melissa St. Vil. Juuri tällaiset ottelut tarjoavat nyrkkelijälle sen haasteen, jonka takia jokapäiväistä työtä tehdään. ”Little Miss Tyson” on muutenkin vastustaja, jota vastaan olen halunnut otella jo pitkään. Suunnitteilla olleen viimekeväisen kohtaamisemme peruuntuminen oli kova pettymys, mutta onneksi tämä mahdollisuus avautui uudelleen”.

Iltaan sisältyy myös toinen todellinen herkkupala, kun Niklas Räsänen ja kuubalais-tamperelainen Dayron Lester iskevät yhteen 10-eräiseksi suunnitellussa kamppailussa. Räsäsen ja Lesterin välinen ottelu on ollut spekuloinnin kohteena siitä saakka, kun vahvan kuubalaisen amatööritaustan omaava Lester aloitti paidattomana vuonna 2015. Ottelua voidaan hyvästä syystä pitää merkittävimpänä suomalaisten välisenä otteluna pitkään aikaan.

Illan muissa kamppailuissa kehässä nähdään Henri ”Kemin Kivinyrkki” Kekäläinen, jonka vastustaja ilmoitetaan myöhemmin Pavel Semjonovin peruttua osallistumisensa. Tomi Silvennoinen saa puolestaan vastaansa ylemmän välisarjan ottelussa voitosta voittoon kulkeneen ruotsalaisen Johannes Vinascon. Isojen poikien kohtaamisessa Samuli Kärkkäistä vastaan astelee ukrainalainen Ivan Lysytsia. Turkulainen kamppailulajien monitoimimies Timo-Juhani Hirvikangas saa seuraa Norjasta kohdatessaan Ken-Tore Hallandin. Kovia ja tasaisia taistoja on siis luvassa koko illaksi.

Ovet aukeavat klo 17.30 ja ensimmäinen ottelu alkaa klo 19.00.

Tiedote 5.4.2018:

Myös Timo-Juhani Hirvikangas nähdään Kulttuuritalon ammattilaisillassa

Maanantai-iltana Norjasta saatu harmillinen loukkaantumisuutinen peruutti odotetun kamppailun Turun taistelijan Timo-Juhani "Tipi" Hirvikankaan ja nuoren norjalaistyrmääjän Ken-Tore Hallandin välillä. Vaikka aikaa korvaavan vastustajan löytämiseksi ei paljoa jäänytkään, niin Hirvikankaan omistautuneen otteluvalmistautumisen ei kuitenkaan haluttu menevän hukkaan ja eilisen aikana saatiin vastakulmaan vahvistettua kokenut pietarilaisiskijä Alisher Ashurov, 32.

Tipin kuudennen ammattilaisvoiton tielle asettuu siis 19 ammattilaisottelua käynyt naapuri, joka nähtiin viimeksi Suomessa syyskuussa 2016. Tuolloin Ashurov antoi kovan vastuksen britti Kian Thomakselle, Juho Haapojaakin valmentaneen CJ Husseinin välisarjan lupaukselle. Molemmat ottelijat - niin Hirvikangas kuin Ashurovkin - ovat myös kärsineet pistetappion Sakari Lähderinteelle.

Lopullinen ottelukortti:

1. Timo-Juhani Hirvikangas vs Alisher Ashurov, Venäjä (4 erää)
2. Timo Laine vs Stanislav Sergejev, Venäjä (4 erää)
3. Samuli Kärkkäinen vs Ivan Lysytsia, Ukraina (6 erää)
4. Tomi Silvennoinen vs Johannes Vinasco, Ruotsi (6 erää)
5. Henri Kekäläinen vs Andrii Velikovskyi, Ukraina (8 erää)
6. Niklas Räsänen vs Dayron Lester (10 erää)
7. Eva Wahlström vs Melissa St. Vil****

TIEDOTE 22.2.2018

ESPOO METRO AREENA 9.3.2018 AMMATTINYRKKEILYILTA SIIRTYY – NO EXCUSES FIGHT NIGHT  JÄRJESTETÄÄN 6.4.2018 HELSINGIN KULTTUURITALOLLA


9.3.2018 järjestettäväksi ilmoitettu No Excuses Fight Night -ammattinyrkkeilyilta siirretään järjestettäväksi 6.4.2018 Helsingin Kulttuuritalolle.

Metro Areenalle lipun ostaneita pyydetään hakemaan lippurahojen palautusta osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus.
Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.
Team F4L pahoittelee jo lipun ostaneille siirrosta aiheutuvaa haittaa. Tiedotamme aiemmin lipun ostaneita heti, kun 6.4. -otteluilta on myynnissä.


Team F4L:n ensisijaisena tavoitteena on uudistetut, laadukkaat ja kiinnostavat ammattinyrkkeilyillat. Kaikille ammattinyrkkeilyn ystäville, uusille ja vanhoille halutaan tulevaisuudessa tarjota intensiivistä tunnelmaa ja ikimuistoisia tapahtumia. Lähivuosien tavoitteena on tavoittaa laajasti uusia lajista kiinnostuneita asiakkaita ja palvella entistä paremmin nykyistä ammattinyrkkeily-yhteisöä. Nämä tavoitteet ovat myös tapahtuman siirtämisen taustalla. Laadukas muutos tapahtumakonseptiin tehdään asteittain.

”Olemme analysoineet tarkasti niin lipunmyynnin nykytilanteen kuin myös ennusteen ja tulleet siihen tulokseen, että tapahtuman järjestäminen pienemmällä areenalla on tässä vaiheessa toimivin ratkaisu. Hallitapahtuma vaatii onnistuakseen yleisömäärän, joka ei tässä yhteydessä vaikuttanut realistiselta. Jäähallissa järjestäminen aiheuttaa merkittävän määrän lisäkustannuksia varsinaisen nyrkkeilysisällön ulkopuolisista tekijöistä. Kun suurempaan katsojakapasiteettiin ei riittävää kysyntää kohdistu, olisi tämä raha yksinkertaisesti poissa ydinasian tekemisestä. Tässä tilanteessa yhtälö olisi vaikuttanut tulevien tapahtumien ja pitkäjänteisen toiminnan toteuttamiseen. Koko suomalaisen ammattinyrkkeily-yhteisön näkökulmasta on tärkeää rakentaa tunnelmaltaan sellaisia tapahtumakokonaisuuksia, joihin katsojat haluavat tulla yhä uudelleen”, kertoo F4L:n hallituksen puheenjohtaja Mika Eskola.

Suomalaiset ammattinyrkkeilytapahtumat ovat kärsineet viime vuosina yleisökadosta. Tähän haasteeseen F4L tarttuu käytännöllisin keinoin.
”Pohjaa on lähdettävä rakentamaan uudelleen uskottavuuden ja luottamuksen palauttamiseksi. Ottelukorttien sisältö täytyy luoda kiinnostavaksi ja tähän haasteeseen on jo No Excuses Fight Nightin yhteydessä tartuttu. Tässä haasteessa on ottelukortista saadun palautteen perusteella myös onnistuttu. Henri Kekäläisen vastustajaksi jo sovittu eestiläinen Pavel Semjonov teki ”oharin” saatuaan Kanadasta mittavamman tarjouksen ja hänet tullaan korvaamaan jopa korkeammalle rankatulla ja arvostetulla uudella vastustajalla. Muuten ilmoitettu ottelukortti pysyy ennallaan!”, F4L:n matchmaker Petri Paimander selventää.

Siirrosta huolimatta F4L pitää kiinni niistä tavoitteistaan, joita se on toiminnalleen asettanut. ”Olemme pyrkineet selvittämään ammattinyrkkeilyn asemaa ja kysyntää suomalaisen urheiluyleisön keskuudessa, mutta vasta konkreettinen tapahtuma antaa riittävällä tasolla informaatiota yleisön todellisesta mielenkiinnosta. Näinkin isojen tapahtumien järjestämiseen on suhtauduttava realistisesti ja haluamme kehittää nyrkkeilytapahtumista konseptin, joiden kokoa aletaan kasvattaa nöyrästi takaisin kohti jäähallien kokoluokkaa.”, toteaa F4L:n tapahtumavastaava Janne Ripatti.

Lipunmyynti 6.4.2018, NO EXCUSES FIGHT NIGHT – Ammattinyrkkeilyiltaan Helsingin Kulttuuritalolla avataan viimeistään 24.2.2018 klo 12.00. Lipunmyynti: www.lippu.fiKommentoi