Time: 0.0224 Seconds\n

TANSSIESITYS ALL MALE PANEL

Eero-näyttämö, Kirkkokatu 14

TANSSIESITYS ALL MALE PANEL
Kohteen nimi: TANSSIESITYS ALL MALE PANEL
Osoite: Kirkkokatu 14, 15140,Lahti
Tapahtuma-aika:
13.12.2017 - 13.12.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

All Male Panel on satiirinen tanssiteatteriesitys kokouksesta, jonka osallistujat ovat karikatyyrejä tämän päivän valtionpäämiehistä. Kokouksen tarkoitus on käsitellä ilmastonmuutosta, mutta tosiasiassa paneeli käsittelee itseään - esitys on pilapiirros poliittisesta teatterista vuonna 2017.

Teos hyödyntää moninaista keinovalikoimaa ja luo lavastuksellaan absurdiutta. Käytämme niin pilakuvan, tanssin, sirkuksen, teatterikamppailun, kuin historiallisen kansanteatterin välineitä päivänpolitiikan karnevalisoinnissa. Lavasteena käytettävät isot pallot mahdollistavat hurjan akrobaattisen ilmaisun, pöydät ja tuolit kohottavat esiintyjät ilmaan tai hajoavat heidän altaan ja puvut ja naamiot viittaavat populaarikulttuurin representaatioihin suurista johtajista.

Valtavaan punavihreään kuplapalloon sulkeutuja jyrää poliittiset vastustajansa, poliittisessa maaottelussa käytetään Pohjois-Korean johtajaa pallona. Ja läntisen maailman suvereeni johtaja käyttää kyynelkaasua saadakseen hymyileviä lapsia selfieen.
All Male Panel näkee satiirinsa tehtäväksi vaatia edustajiltamme arvokkaampaa käytöstä, inhimillisempää ja pitkäjänteisempää politiikkaa sekä pyrkimystä yleiseen hyvään.

All Male Panel ensi-ilta Hämeenlinna Vanaja-sali 28.11.2017

VAIN YKSI ESITYS LAHDESSA!

KOREOGRAFIA Jarkko Mandelin ja työryhmä
SÄVELLYS JA ÄÄNISUUNNITTELU Janne Hast
VALOSUUNNITTELU Jukka Huitila
LAVASTUS JA PUVUSTUS Kirsi Gum

TANSSI Iiro Näkki, Mikko Makkonen, Mia Jaatinen, Oskari Turpeinen ja Jarkko Mandelin

TAUSTAMATERIAALI ilmastotutkija Joonas Merikanto

OSATUOTTAJAT ARX- Hämeenlinna, Kinetic Orchestra ja Taideosuuskunta Apinatarha

Tuki SKR ja TAIKE

Kommentoi