Time: 0.0219 Seconds\n

VAIN JOULUELÄMÄÄ

Aino-näyttämö, Kirkkokatu 14

VAIN JOULUELÄMÄÄ
Kohteen nimi: VAIN JOULUELÄMÄÄ
Osoite: Kirkkokatu 14, 15140,Lahti
Tapahtuma-aika:
13.12.2017 - 13.12.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Vain Jouluelämää on nimensä mukaisesti jouluaiheinen musiikkiteatterishow, jossa katsojat pääsevät seuraamaan jouluhahmojen kesäloman viettoa erään televisiosta tutun formaatin tyyliä mukaillen. Esityksen aikana hahmot tutustuvat toisiinsa pintaa syvemmin ja kertovat omat tarinansa vauhdikkaiden musiikkinumeroiden siivittäminä. Mitä kaikkea paljastuukaan, kun keskustelu yltyy Suomen suvessa? Säilyykö rauha rakkaiden joulututtujemme välillä? Entä mitä tontut puuhaavat viereisellä tontilla?

Vain Jouluelämää pureutuu jouluhahmojen tarinoiden lisäksi myös ajankohtaisiin aiheisiin NYTille tyypillisen terävän huumorin keinoin. Esitys tarjoaa katsojille Musiikkiteatteri NYTin säveltämää uutta musiikkia sekä perinteisiä joululauluja uusin sovituksin.

LAVALLA Linda Hämäläinen, Anni Kajos, Panu Kangas, Petri Knuuttila ja Sini Koivuniemi
PIANOSSA Matti Hussi / Anu Silvasti

KESTO 1 h 45 min (sis. väliajan)
Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Musiikkiteatteri NYT
on musiikkiteatteriin erikoistunut teatteriryhmä, joka on perustettu lokakuussa 2016. Kaikki ryhmän jäsenet ovat valmistuneet Lahden Ammattikorkeakoulun Musiikkiteatterilinjalta. Ryhmän intohimona on tutkia ja kehittää musiikkiteatteria sekä luoda uutta suomalaista musiikkiteatteriohjelmistoa ajankohtaisista aiheista. Yksi ryhmän päätavoitteista on rohkaista nuorempaa yleisökantaa teatteriin.

Musiikkiteatteri NYT on tullut lahtelaisille tutuksi viime keväänä ensi-iltansa saaneesta Photo Sapiens -esityksestä, joka sai suuren suosionsa ansiosta lisänäytöksiä niin Lahdessa kuin muuallakin Suomessa.

Kommentoi