Aulangon Rauha -majoituskohteet | Kivaa Tekemistä
Time: 0.0009 Seconds\n

Aulangon Rauha -majoituskohteet

Aulanko

Aulangon Rauha -majoituskohteet
Kohteen nimi: Aulangon Rauha -majoituskohteet
Puhelinnro: 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/pu
WWW:: http://www.aulangonrauha.fi/fi/s/aulangonrauha/

Katso kartta isompana

Esittely:

Kaipaatko rauhallista lomaa ilman melua ja ruuhkaa? Vietä leppoisa loma erämaisessa ympäristössä, rennoissa tiloissa, omassa rauhassa ilman muiden asiakkaiden läsnäoloa.

Kaikki kohteemme tarjoavat oivalliset puitteet perhelomailuun vaikkapa useamman perheen porukalle. Pihalla ja ympäröivässä luonnossa saa retkeillä, kalastaa, samoilla ja ulkoilla.

Aulangon Rauhan majoituskohteet

Puistola: Yhteismajoittumiseen, leppoisiin kokouksiin ja mukavaan yhdessäoloon 15-20 hengelle.

Rantakulma: ympärivuotiseen käyttöön kaikilla mukavuuksilla varustettu kompakti ja leppoisa kohde monentyyppiseen yhdessäoloon enintään 12 henkilölle. Rantakulman kokonaisuus koostuu kolmesta lähekkäin olevasta rakennuksesta, jotka ovat kukin noin 25 metrin päässä toisistaan. Aulangon Rantakulman kokonaisuus vuokrataan aina vain yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Uudet v. 2017 avatut kohteet: Aulangon Rauhan päärakennus, noin 350 m2 laajuinen Suuri Huvila soveltuu niin yli 100 henkilön päivätapahtumiin kuin intiimeihin pienemmän porukan majoittumiseen ja kokoontumisiin. Joulukuussa 2017 avautuva Rantahuvila sopii majoituskohteeksi 5-20 hengelle.

Aulangon Rauha sijaitsee noin 100 kilometrin päässä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.

Muuta kivaa tekemistä Aulangolla: kylpylä, puistometsä, luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, seikkailupuisto sekä Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit. Lisäksi Hämeenlinnan keskusta on alle 10 kilometrin päässä, joten omalta rauhalliselta rantahuvilalta voi piipahtaa kaupunkilomalle teatteriin, elokuviin tai ravintolaan!

Kommentoi