Time: 0.0184 Seconds\n

AGENTS & VESA HAAJA

Logomo Teatteri-sali

AGENTS & VESA HAAJA
Kohteen nimi: AGENTS & VESA HAAJA
Osoite: Köydenpunojankatu 14, 20100,Turku
Tapahtuma-aika:
22.11.2017 - 22.11.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Rautalankaa, rokkia ja iskelmää jo 38 vuotta!
Suomalaisten sydämissä vuodesta 1979 saakka soinut Agents valloittaa Turun Logomon marraskuussa 2017

Agents & Vesa Haaja
Ke 22.11.2017
Logomo-teatteri, Turku
Ovet auki klo 18, esitys klo 19
Esityksen kesto n. 2h (sis. väliaika 30min)
Ikärajaton

Liput: myyntiin ma 14.8. klo 9
alk. 35€
Istumapaikat

Vuosien varrella yhtyeen solisteina ovat toimineet Suomen maineikkaimmat ja rakastetuimmat laulajat Rauli "Badding" Somerjoesta Topi Sorsakoskeen ja Jorma Kääriäiseen. Nykyisenä laulusolistina toimii vuonna 2008 aloittanut Vesa Haaja. Uuden solistin lisäksi yhtye on saanut myös uuden rumpalin, Kepa Kettusen. Agents julkaisi ensimmäistä kertaa uutta musiikkia uudistuneella kokoonpanollaan vuosi sitten.

”Bändi palasi nyt tavallaan alkuperäiseen olomuotoonsa eli neljän miehen kitarabändiksi. Hyvin joukkoon istunut Kepa on nimittäin osoittautunut lämpimäksi rautalankamusiikin ystäväksi ja kovatasoiseksi kitaristiksi itsekin, vaikka yhtyeessämme sattuukin istumaan rumpujen takana”, kertoo yhtyeen keulakuva ja musiikillinen johtaja, soolokitaristi Esa Pulliainen.

Agentsin uusi, 24. studioalbumi ”Blue” äänitettiin ja miksattiin vanhaan malliin analogisesti ilman tietokoneiden apua. Tuottajana toimi tuttuun tapaan Esa Pulliainen, joka itse kuvailee levyä soundiltaan ”tykiksi ja karuksi, mutta samalla todella kauniiksi.”

Levyn ensimmäisenä singlenä julkaistiin alunperin Dannyn vuonna 1967 julkaisema, Jaakko Salon säveltämä ja Pertsa Reposen sanoittama kappale Alla sateen öisen.

”Singlebiisi löytyi taas, kuten monesti ennenkin, vanhan kunnon Dannyn katalogista. Dannyn diggaamisella on Agentsissa vankat perinteet jo 80-luvulta lähtien”, kertoo Pulliainen.

Albumilla kunnioitetaan Dannyn lisäksi myös muita suomalaisen rockin ja rautalangan legendoja. Levyllä kuullaan mm. vuonna 2012 menehtyneen Timo Jämsenin alunperin levyttämät Kohtalon tähti ja Mua kiusaat vain -kappaleet, sekä tietenkin Renegades-yhtyettä (You’re Gonna Lose Her Loving).

Marraskuun konserteissa Agents & Vesa Haaja esittävät uusien kappaleiden ohella myös vanhaa tuotantoa, niin kaikille tuttuja kuin myös harvinaisempiakin kappaleita.

Agents on:
Esa Pulliainen, soolokitara
Kai Pulliainen, bassokitara
Vesa Haaja, laulu, komppikitara
Kepa Kettunen, rummut
---

Konsertin järjestää yhteistyössä Sunborn Live ja Alakulttuuritalo


Kommentoi