Time: 0.0200 Seconds\n

LAHJALIPPU SAPPEEN JA ELLIVUOREN KESÄTEATTERIT

Sydämenpalo lahjakortti

LAHJALIPPU SAPPEEN JA ELLIVUOREN KESÄTEATTERIT
Kohteen nimi: LAHJALIPPU SAPPEEN JA ELLIVUOREN KESÄTEATTERIT
Tapahtuma-aika:
12.08.2017 - 12.08.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Osallistu ”Lahjalippu”-haasteeseen! Ostamalla lahjalipun Sappeen tai Ellivuoren kesäteatteriin annat elämyksen jollekin vanhukselle, kehitysvammaiselle tai vähäosaiselle. Voit lahjoittaa lipun itse eteenpäin haluamaasi kohteeseen tai me lahjoitamme lipun puolestasi.

LÄHETÄ/VÄLITÄ LAHJOITETTAVA PRINTTILIPPU OSOITTEESEEN: myynti@sydamenpalo.fi

Kiitos tuhannesti lahjoituksestasi. Kampanjan avulla juuri ne, jotka eivät muuten kesäteatteriin pääsisi, saavat siihen nyt mahdollisuuden. Olet tärkeä!

Lisätiedot ja tiedustelut:
myynti@sydamenpalo.fi
lotta@sydamenpalo.fi
045 223 8181

Taustaa kampanjasta:

Kylmä ja sateinen sää karkotti katsojat – lähde mukaan somepöhinään, joka auttaa monia

Ellivuoren ja Sappeen kesäteattereita pyörittää Tamperelainen Sydämenpalo Oy. Alkukesän huonot kelit ovat aiheuttaneet notkahduksen lipunmyynnissä ja teatterien taiteellinen johtaja tuskaili tilannetta Naisyrittäjien ryhmässä. Hyvin nopeasti yli 30t yrittäjänaisen ryhmässä keskustelu eskaloitui ja synnytti idean lahjalippukampanjasta: ”Tee kulttuuriteko – lahjoita teatterilippu sitä tarvitsevalle”. Tällä hetkellä jo sadat yritykset ja lukuisat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat haasteessa mukana. Kyseessä on kampanja, joka on ainutlaatuinen Suomessa. Tee hyvää, osallistu ja lahjoita lippu lähimmäisellesi!

Yhteistyössä mm. Suomen Omaishoitajat ry, Välittämö 100

Kommentoi