Time: 0.0132 Seconds\n

SAVOY: VOCAL SAMPLING (CUBA)

Savoy-teatteri

SAVOY: VOCAL SAMPLING (CUBA)
Kohteen nimi: SAVOY: VOCAL SAMPLING (CUBA)
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130,Helsinki
Tapahtuma-aika:
29.11.2017 - 29.11.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Vocal Sampling (Cuba)

Maailmankuulu kuubalainen Vocal Sampling on jälleen täällä.

Yhtye on tullut tunnetuksi salsaa, rumbaa ja muita Latinalaisen Amerikan rytmejä eri soittimien ääniin yhdistävästä esiintymisestään.

Yhtyeen upea stemmalaulaminen saa seuraa lukuisten eri soittimien matkimisesta, ja Vocal Samplingiä kuunnellessaan voi helposti luulla kuuntelevansa oikeaa orkesteria pelkän lauluyhtyeen sijaan.

Vuonna 1989 perustettu Vocal Sampling on voittanut lukuisia palkintoja ja ollut myös Grammy-ehdokkaana levytyksistään. Todelliseen maailmanmaineeseen yhtye nousi vuonna 1996 esiinnyttyään Montreuxin jazzfestivalilla. Sittemmin Vocal Sampling on kiertänyt konsertoimassa kaikkialla maailmassa ja hurmannut yleisönsä niin Euroopassa, Aasiassa kuin Pohjois-Amerikassa.

Kesto n. 90 min, ei väliaikaa

Show & Dinner -lippu sisältää pääsylipun ja pöytiin tarjoillun menun ravintola Prestossa ennen tai jälkeen esityksen sekä vaatenaulakkomaksun.

Tee pöytävaraus Ravintola Prestosta viimeistään kahta arkipäivää ennen esitystä. Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi myös netin kautta www.royalravintolat.com tai puhelimitse (09) 6128 5350

Menu
Härkä tartar “carne cruda”
Glaseerattua maalaiskanaa, sydänsalaattia & salsa verdeä

Lisätiedot menusta ja juomapaketista Preston hovimestarilta presto@royalravintolat.com tai puh. 09-6128 5350

Ravintola Presto
Savoy-teatterin yhteydessä sijaitseva uniikki Ravintola Presto tarjoaa upeat puitteet pienelle hengähdyshetkelle keskellä arjen kiireitä. Ravintola Presto on yksi Helsingin monipuolisimmista ravintolakokonaisuuksista. Sisäänkäynti Ravintola Prestoon on Kasarmikadulta Savoy-teatterin pääovista ja Eteläesplanadi 14:sta.


Kommentoi