Time: 0.0595 Seconds\n

SAVOY: TINA C: COMPLETE AND UTTER COUNTRY

Savoy-teatteri

SAVOY: TINA C: COMPLETE AND UTTER COUNTRY
Kohteen nimi: SAVOY: TINA C: COMPLETE AND UTTER COUNTRY
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130,Helsinki
Tapahtuma-aika:
28.11.2017 - 28.11.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Tina C: Complete and Utter Country

Nauruhermoja ja älynystyröitä kutkutteleva Tina C on jälleen täällä! Englantilaisen koomikon Christopher Greenin ihanan törkeä hahmo Tina C on amerikkalainen kantrilaulaja, jonka nousu ryysyistä rikkauteen on vertaansa vailla. Laulujen lisäksi teräväkielinen Tina laukoo totuuksiaan niin maailmanpolitiikasta, seksuaalivähemmistöjen asemasta ja monesta muusta ajankohtaisesta teemasta. Räävitön ja hulvaton Tina C takaa, ettei tämä ilta jätä ketään kylmäksi.

Kesto n. 80 min, ei väliaikaa

Show & Dinner -lippu sisältää pääsylipun ja pöytiin tarjoillun menun ravintola Prestossa ennen tai jälkeen esityksen sekä vaatenaulakkomaksun.

Tee pöytävaraus Ravintola Prestosta viimeistään kahta arkipäivää ennen esitystä. Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi myös netin kautta www.royalravintolat.com tai puhelimitse (09) 6128 5350

Menu:
Puhvelinmaitojuustoa & Toscanalaista salamia
Paahdettua siikaa & hummeririsottoa

Lisätiedot menusta ja juomapaketista Preston hovimestarilta presto@royalravintolat.com tai puh. 09-6128 5350

Ravintola Presto
Savoy-teatterin yhteydessä sijaitseva uniikki Ravintola Presto tarjoaa upeat puitteet pienelle hengähdyshetkelle keskellä arjen kiireitä. Ravintola Presto on yksi Helsingin monipuolisimmista ravintolakokonaisuuksista. Sisäänkäynti Ravintola Prestoon on Kasarmikadulta Savoy-teatterin pääovista ja Eteläesplanadi 14:sta.

Tuotanto Savoy-teatteri
www.savoyteatteri.fi

Kommentoi