Time: 0.0181 Seconds\n

TÄNÄ ILTANA REUBEN KAYE - SUCCESS STORY

Savoy-teatteri

TÄNÄ ILTANA REUBEN KAYE - SUCCESS STORY
Kohteen nimi: TÄNÄ ILTANA REUBEN KAYE - SUCCESS STORY
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130,Helsinki
Tapahtuma-aika:
12.10.2017 - 12.10.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Tänä iltana Reuben Kaye - Success Story

Hillitön, hauska ja kutkuttavan nokkela - Reuben Kaye tuo uuden shown’sa Savoy-teatteriin! Adelaiden Fringe Festivalin Best Cabaret -palkinnon vastikään pokannut kabareekuningas Kaye kertoo oman tarinansa uutuusesityksessään The Success Story. Upeiden pukujen, täydellisen meikin, huippumuusikoista kostuvan bändin ja kabareetaiteen lisäksi sisältö ei ole vain glitteriä. Kun ajat ovat vakavat, tarvitaan queer-supersankaria välittämään suvaitsevaisuuden sanomaa ilolla ja älyllä.

Kesto n. 80 min, ei väliaikaa

Yhteisliput:
12.10. Tänä iltana Reuben Kaye ja 28.11. Tina C: Complete and Utter Country -tilaisuuksiin tarjolla myös yhteislippu hintaan 70€ (sisältää naulakkomaksun), osta yhteisliput tästä

Show & Dinner -lippu sisältää pääsylipun ja pöytiin tarjoillun menun ravintola Prestossa ennen tai jälkeen esityksen sekä vaatenaulakkomaksun.

Tee pöytävaraus Ravintola Prestosta viimeistään kahta arkipäivää ennen esitystä. Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi myös netin kautta www.royalravintolat.com tai puhelimitse (09) 6128 5350

Menu:
Antipasti Misti
Marsaliviinissä haudutettua häränrintaa & tryffelisipulia

Lisätiedot menusta ja juomapaketista Preston hovimestarilta presto@royalravintolat.com tai puh. 09-6128 5350

Ravintola Presto
Savoy-teatterin yhteydessä sijaitseva uniikki Ravintola Presto tarjoaa upeat puitteet pienelle hengähdyshetkelle keskellä arjen kiireitä. Ravintola Presto on yksi Helsingin monipuolisimmista ravintolakokonaisuuksista. Sisäänkäynti Ravintola Prestoon on Kasarmikadulta Savoy-teatterin pääovista ja Eteläesplanadi 14:sta.

Tuotanto Savoy-teatteri
www.savoyteatteri.fi

Kommentoi