Time: 0.0398 Seconds\n

LORRIE MORGAN

Savoy-teatteri

LORRIE MORGAN
Kohteen nimi: LORRIE MORGAN
Osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130,Helsinki
Tapahtuma-aika:
07.09.2017 - 07.09.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

Lorrie Morgan

Kantrimusiikin sydämestä, Yhdysvaltojen Nashvillestä kotoisin oleva Lorrie Morgan on ensimmäinen naiskantrilaulaja, jonka kolme levyä on yltänyt platinaan. Kahdeksan miljoonaa levyä myynyt Morgan on levyttänyt kaikkiaan 12 albumia ja valittu neljästi vuoden parhaaksi naislaulajaksi. Ennen Suomen vierailuaan 7. syyskuuta 2017 Lorrie Morgan esiintyy Norjassa Lofoottien kantrifestivaaleilla, jossa hän on festivaalien pääesiintyjä.

Morgan on nuorin, jonka ensiesiintyminen on tapahtunut kuuluisalla Grand Ole Opry -salilla vasta 13-vuotiaana. Kolme vuotta sen jälkeen hänen isänsä, kuuluisa kantrilaulaja ja Grand Ole Opryn perustajajäsen Georg Morgan menehtyi sydänkohtaukseen.

Ensimmäisen levytyssopimuksensa Morgan teki vuonna 1988. Morganin toinen albumi Something in Red vuonna 1991 myi jo platinaa. Hänen seuraava Watch Me albuminsa myi myös yli miljoona kappaletta. Morganin ura lähti tuolloin huimaan nousuun ja hänestä kehittyi juurevan kantrin ikoni. Hänen viimeinen albuminsa Letting Go…Slow ilmestyi viime vuonna.

58-vuotias Morgan on tulkitsijana maanläheinen ja uskottava. ”Olen ollut tytär, morsian, äiti, eronnut, leski, yksinhuoltaja, selviytyjä. Toisin sanoen tiedän mistä laulan,” hän kuvailee. Morgan on ollut uskollinen perinteiselle kantrille eikä ole lähtenyt eri trendien vietäväksi. Sen takia hänen musiikkinsa on ajatonta, puhdasta kantria, mutta ennen kaikkea hänellä on taito koskettaa kuulijoiden sielua.

Liput: Premium 77 € (sisältää parhaat paikat, Lorrien Morganin CD:n sekä vaatesäilytysmaksun), normaali 57/47 €, opiskelija/lapsi 3-16v. 10 € (opiskelijakortti tarkistetaan ovella).

Tuotanto Savoy-teatteri
www.savoyteatteri.fi

Kommentoi