Time: 0.0162 Seconds\n

RMJ PRE-TOUR

LOGOMO-sali

RMJ PRE-TOUR
Kohteen nimi: RMJ PRE-TOUR
Osoite: Köydenpunojankatu 14, 20100,Turku
Tapahtuma-aika:
27.05.2017 - 27.05.2017
Kartta latautuu . . .

Esittely:

RMJ Pre-tour
The Second Level, Alora & Senii, Møtions & Hoodwatch


La 27.5.2017 klo 21.00 - 03.00
Logomo-sali, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku

Liput 16€ (ovelta 18€)
Ikäraja 18 vuotta

Raumanmeren Juhannus -festivaali lähtee kaikkien aikojen etkokiertueelle toukokuun lopulla!

Viime vuonna näyttävän Come Backin Raumalle tehnyt RMJ juhannusfestivaali järjestetään jälleen tänä vuonna 22.-24. kesäkuuta ja sitä ennen festaritunnelmaa lämmitellään näyttävän etkokiertueen saattelemana. Etkokiertue starttaa Turun Logomosta, joka tarjoaa huikeat puitteet kiertueen aloitukselle 27. toukokuuta.

RMJ:n virallinen etkokiertueella nähdään joukko tämän hetken mielenkiintoisimpia DJ-esiintyjiä, kuten Hoodwatch, Motions ja Alora & Senii, jotka tarjoilevat bilekansalle hittejä ja rantatunnelmaa aidossa Mecanobeach hengessä. Kiertueella nähdään myös paikkakuntakohtaiset vierailijat The Second Level, Salazar Pakyo, KIRO, sekä Ou Snap -kollektiivi, jotka kaikki ovat kovassa nosteessa suomalaisessa tanssimusiikkiskenessä.

Kiertueen tekniikasta vastaa XCX Productions Oy, joka tuottaa vuosittain paljon näyttäviä konsertteja, kiertueita ja yritystapahtumia. Kiertueen artistikattauksesta ja muusta sisällöstä vastaavat Hög Agency & Promotion ja Xtendedmusic Agency Oy yhteistyössä RMJ –festiivalin kanssa.

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.

www.logomo.fiKommentoi