Uutta: KivaaTekemistä.fi esittelee Suomen alueittain

Julkaistu:

10.03.2014
| Kirjoittanut:

Suomi on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita, joita olemme esitelleet viime kesästä lähtien. Olemme keskittyneet luonto-, shoppailu- ja huvikohteisiin sekä kiintoisiin tapahtumiin. On esitelty Design Marketia, Eurooppa-markkinoita, ihania putiikkeja, huvi-, teema-, eläin- ja seikkailupuistoja – ja paljon muuta. Kuukauden tapahtumatärpit -blogisarja on kiinnostanut lukijoita kovasti.

Nyt on aika tuoda maakunnat tarjottimelle. Kun matkailija on pistämässä nenäänsä kotikontujensa ulkopuolelle, tarjoamme vinkkejä menemiseen ja tekemiseen – esimerkiksi Tampereella tai Jyväskylässä.

Aloitamme maaliskuussa Kivaa Maakunnissa -sarjan. Julkaisemme kahtena maanantaina 17.3. ja 24.3. blogiartikkelit Jyväskylän seudun vapaa-ajan mahdollisuuksista. Blogit antavat lukijoille uusia virikkeitä tutustua Keski-Suomen upeaan pääkaupunkiin. Samalla uusi alueteema-ajattelu tarjoaa paikallisille ilmoittajille mahdollisuuden näkyä kivassa, kasvavassa kanavassa, jossa kuluttajat suunnittelevat lomareissujaan ja vapaa-aikaansa.

Kivaa Maakunnissa -sarjan kirjoittajana aloittaa uusi työntekijämme, tamperelainen akateeminen sekatyöläinen ja pienen lapsen äiti Raisa Krapu.

Mutta kuka oikein olet Raisa Krapu?

”Olen helposti innostuva ja uusiin asioihin pää edellä sukeltava
tutkimusmatkailija. Kerään kokemuksia, täytän kalenteriani mitä
kummallisimmilla jutuilla ja haaveilen hauskoista seikkailuista.”

Raisa Krapu

Raisa Krapu

Millainen koulutus sinulla on?

”Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Pääaineenani olen opiskellut puheviestintää. Käytännössä olen työtaustaltani akateeminen sekatyöläinen, joka on kokeillut monenlaisia viestinnän hommia tiedottamisesta suunnitteluun ja videokuvaamisesta radiojournalismiin. Olen myös kirjaston satutäti.”

Mikä sai sinut kiinnostumaan KivaaTekemistä -palvelusta?

”Haluan pysyä ajantasalla siitä, mitä tekemistä ja tapahtumia lähistöllä on tarjolla. Kun tekemisen puute alkaa hiipiä päälle lauantaiaamupäivänä, on puuhaa löydettävä nopeasti. Tekemisen keksimiseen ei voi käyttää koko päivää tai aikaa ei enää jää kivalle tekemiselle.

Kiinnostuin KivaaTekemistä -palvelusta, koska sieltä kaikki tieto löytyy samalta sivustolta. Palvelun avulla voi keksiä minne mentäis ja mitä tehtäis ilman, että täytyy selata läpi useita eri nettisivustoja.”

Mitä haluat tuoda ihmisille?

”Aloitan KivaaTekemistä -palvelussa Kivaa Maakunnissa -sarjan, jossa esittelen millaista kivaa tekemistä missäkin päin Suomea on tarjolla. Tarkoituksenani on auttaa matkailijoita suunnittelemaan matkaohjelmaansa vinkkaamalla mitä kivaa tekemistä missäkin Suomen kaupungissa ja sen lähiseuduilla on tarjolla.

Vinkeistä voi olla apua myös alueen asukkaille, sillä harva meistä tuntee oman kotipaikkansa aivan läpikotaisin. Aluejuttuihin kerään tärppejä sekä aikuiseen makuun että lapsiperheille. Alueiden valinnassa kuulen mielelläni muidenkin mielipiteitä. Mihin Suomen kaupunkiin Sinä haluaisit minun tutustuvan?”


KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, niin saat nopeasti tiedon uusista kiinnostavista blogijulkaisuista (sis. kohdearvioita, -vertailuja ja menovinkkejä).