Uutta: Bloggaava Karavaanari tulee!

Julkaistu:

04.06.2014
| Kirjoittanut:

Ensi viikolla se alkaa! Bloggaava Karavaanari on koko kesän kestävä blogisarja, joka tutustuttaa sinut ihanaan Suomeen karavaanarin näkökulmasta. Sarjaan haki lähes sata innokasta kivan tekemisen ystävää.

Sini

Sini

Kiitos kaikille hakijoille ja onnittelut karavaanareillemme Lotalle, Sinille ja Patelle, jotka aloittavat bloggaamisen KivaaTekemistä -blogissa keskiviikkona 11.6. alkaen. Bloggaajamme tutustuttavat sinut siihen, mistä löytyvät ne kivoimmat leirintäalueet ja kiehtovimmat käyntikohteet. Ja mistä löytyy sellaista kivaa tekemistä, joka ei maksa mitään.

Sini, 27, on intohimoisesti matkusteluun suhtautuva nuori jyväskyläläinen nainen, joka on kiertänyt puolisonsa kanssa matkailuautollaan ympäri Eurooppaa.

”Matkailu on intohimoni, viimeiset kaksi kuukautta kiersin 17 eri maata Euroopassa asuntoautollani. Asuntoautoilusta ja karavaanielämästä on tullut elämäntapa.”

Lotta

Lotta

Lotta, 40, on nelilapsisen perheen äiti Alavetelistä. Lottaa erilaiset kommellukset eivät tunnu jättävän rauhaan ja hänen reittisuunnitelmansa eivät ole täysin kiveen kirjoitettuja.

”Eihän sitä koskaan tiedä mihin suuntaan karavaanin nokka suunnataan, riippuu paljon säätiloista ja mieliteoista…”

Pate

Pate

Pate on 32-vuotias yllätyksiä täynnä oleva stadilainen, joka reissaa fiiliksen mukaan erilaisiin luonto- ja kulttuurikohteisiin tutustuen.

”Hengailemme random pikkupaikkakunnilla ja missä lie kauniissa ja mielenkiintoisissa paikoissa, mitä Suomesta löytyy. Etsimme kaikki mahdolliset kulttuuritapahtumat, tutkimme paikalliset nähtävyydet ja syrjäiset kuppilat.”

.

Kivaa ja helppoa kesätekemistä meille kaikille, olipa lomabudjettimme pieni tai vähän isompi! Voitte vinkata lyhyitä lomakuulumisia ja kohdesuosituksia vaikkapa Facebook-sivuillamme tai ehdottaa kivoja kohteita hakupalveluun. Päivitämme myös käyntikohteet, joista bloggaajamme kesän aikana kirjoittavat, KivaaTekemistä.fi -hakupalveluun.

Bloggaava Karavaanari -sarja alkaa ensi keskiviikkona Sinin blogilla.

Haluatko yrityksesi näkyvyyden karavaanareiden seikkailuun koko kesän ajaksi? Kysy kumppanitarjous 6.6. mennessä.

Kerromme bloggaajien kesäkuulumisia myös uutiskirjeissä ja arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken lippupaketteja Linnanmäelle ja Ti-Ti Nallen taloon sekä tavarapalkintoja joka kesäkuukauden lopussa. Vielä ehdit parin viikon välein ilmestyvän uutiskirjeemme tilaajaksi.