Uusi KivaaTekemistä –perhepaketti vie koko perheen yhteisiin seikkailuihin!

Julkaistu:

11.04.2015
| Kirjoittanut:

Suomi on täynnä upeita matkailukohteita ja elämyksiä, joita emme aina hoksaa, koska ne ovat niin lähellä. Olemme tarjonneet maksuttoman, valtakunnallisen www.KivaaTekemistä.fi –hakupalvelun sinun käyttöösi jo lähes kaksi vuotta ja kirjoittaneet viikoittain artikkeleita Suomen mielenkiintoisimmista käyntikohteista ja tapahtumista.

Riitta Kiukas. Kuva: Skafur-Tour

Riitta Kiukas. Kuva: Skafur-Tour

Nyt on aika tarjota uutta! Aloitamme sisältö- ja näkyvyysyhteistyön koko maan kattavan, aktiivilomiin erikoistuneen matkatoimisto Skafur-Tourin kanssa. (Skafur-Tourin kotisivut suomeksi ja ruotsiksi)

Skafur-Tour on yksityinen, suomalainen verkkomatkatoimisto. Yrittäjä, perustaja Riitta Kiukas esittelee tästä lähtien kerran kuukaudessa tutustumisen arvoisen, kotimaan matkailukohteen, jonka voit kokea osana KivaaTekemistä –perhepakettia.

Suomenlinnan lasten seikkailu. Kuva: Skafur-Tour

Suomenlinnan lasten seikkailu. Kuva: Skafur-Tour

KivaaTekemistä –perhepaketit ovat valmiiksi suunniteltuja aktiivilomia perheille, joissa on 1-2 aikuista ja 1-3 alle 12-vuotiasta lasta. Paketti sisältää huoneisto- tai mökkimajoituksen, aktiviteetit, tarvittavat kuljetukset ja ruokailut, jotta kaikki sujuisi mutkattomasti ja pienet seikkailijat pysyisivät hyvällä tuulella. Saapua voit joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä, tarvittaessa hoidamme myös vuokra-auton tai kotimaan juna- ja bussiliput”, Riitta kertoo.

Olemme innostuneita uudesta yhteistyöstä. KivaaTekemistä.fi -palveluamme täydentämään sopivat juuri valmiiksi järjestetyt, laadukkaat retket ja omatoimilomat eri puolilla Suomea.

Nauti Riitan artikkeleista ja viihdy KivaaTekemistä -aktiivilomilla!

Seikkailuterveisin,
Henri ja Sari

..
Lue lisää perhepaketeista ja niiden seikkailuista:

Riitan artikkelit

– Skafur-Tourin KivaaTekemistä -perhepakettien esittelysivut:

KivaaTekemistä -perhepaketti Helsinki (Suomenlinna, Zippy, Korkeasaari)

KivaaTekemistä -perhepaketti: Luontoseikkailu Lapissa

– Lisätiedot: Riitta Kiukas, puh. 045-173 8979 tai riitta(at)skafur-tour.fi

..
KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa ja tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi parin viikon välein ja olet mukana kuukausiarvonnoissamme.