Tuusulan SportDivari – Hyviä valikoimia, nostalgiaa ja ekologisuutta

Julkaistu:

25.01.2023
| Kirjoittanut:

SportDivari panostaa paitsi valikoimiin myös myymälän lay-out:iin teeman hengen mukaisesti. Kuva: KivaaTekemista.fi

Urheiluvälinekauppias Jukka Ryynänen on pitänyt urheiluvälinekauppaa Tuusulan Sahankulmassa syksystä 2016. Kauppias korostaa kierrätystä ja uudelleenkäyttöä.

Urheiluvälineiden tehokas käyttö ja kierrättäminen säästää sekä ympäristöä, kukkaroa että omaa varastotilaa. Siksi käytettyjen urheiluvälineiden kaupalle on oma paikkansa kaupan alan palvelutarjonnassa.

Kelit ovat vaihdelleet kuluvan talven aikana kovasti, mutta nyt esimerkiksi Hyrylän Urheilukeskuksessa on erittäin hyväkuntoinen n. 6,3 km latu sekä perinteiseen että luisteluhiihtoon.

Tuusulan Urheilukeskuksen eli Urkan ladut olivat erittäin hyvässä kunnossa lumisateiden ja kunnostuksen jälkeen 21.1.2023. Latuverkostoa hoitaa Tuusulan kunnan vapaa-aikapalvelut. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vapaaehtoisvoimin ylläpidettävästä Latutilanne.fi -palvelusta selviää, että lähialueilla pystyy hiihtämään todella monessa paikassa, esimerkkeinä Keravan Keinukallio ja Järvenpään Terhola, Paavonpolku sekä niiden välinen yhdyslatu ja uimahallin kuntorata.

Edelleen Vantaan kaupunki kunnostaa latuja hyvin monessa paikassa, kuten Petikossa, Hakunilassa, Simonkylässä, Ilola-Mätäkivenmäessä, Vierumäessä, Metsolansuolla ja Matarissa.

Kauppias järjestää myymälänsä Tuusulan SportDivarin suksivalikoimia lumisadepäivänä 19.1.2023. Kuva: KivaaTekemista.fi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

🔸🔸

MAINOS – LISÄÄ TÄHTIKOHTEITAMME KESKI-UUDELLAMAALLA! ✨

  • Talma Ski – laskettelukeskus Sipoossa Talman kylässä (juttu 12/22)
  • Kenkäkingi – suutari ja second hand -merkkiliike Keravalla (juttu 3/22)
  • Tyykipuoti – kangaskauppa, Kerava (juttu 4/22)
  • Keravan Muovi ja Lelu – Keravan vuoden yrittäjä 2022! 🎉 (juttu 4/22)

🔸🔸

SportDivarin valikoimia maastohiihdossa: lasten suksia, aikuisten suksia, hiihtokenkiä sekä sauvoja. Kuvat: KivaaTekemista.fi

Ryynänen muistuttaa, että kaikkea ei tarvitse lähteä hakemaan Tammistosta.

Yleensä asiakas saa meiltä sen tuotteen, mitä hän tulee hakemaan.

SportDivarin hokkari-, kaunoluistin- ja hiihtokenkävalikoimissa kokoja riittää siten, että pienessä päässä on varsin kattavasti kaikkia kokoja hyväkuntoisina käytettyinä. Jos isosta päästä puuttuu kokoja, niitä löytyy liikkeen valikoimista tarvittavilta osin myös uutena.

Vanhat välineet kannattaa tuoda vaihdossa, koska niistä saa hyvityksen, jos niillä on jälleenmyyntiarvoa. Samalla omaan varastoon vapautuu tilaa ja ympäristöä säästyy, kun varusteille tulee käyttöä – vieläpä liikunnallista!

Kokohaarukka esimerkiksi luistimissa on 24-47. Naisten koot ulottuvat kokoon 43 saakka. Hiihtokengissä kokohaarukka on 27-49.

Jääkiekkovarusteiden valikoima on laaja sisältäen sekä käytettyä että uutta. Kuvat: KivaaTekemista.fi

Jääkiekkovarusteissa kokoskaala on 90 sentistä (3-vuotiaista) XXL:ään. Jääkiekkomailoista (kuvassa yllä) Ryynänen toteaa, että uutta valikoimaa täytyy olla aktiiviharrastajia varten.

Lasten laskettelusuksissa ja -monoissa on hyvät valikoimat. Myös lumilautoja ja lumilautakenkiä on tarjolla. Kuvat: KivaaTekemista.fi

SportDivari tarjoaa luistinten teroitusta ja suksien huoltopalveluja. Lisäksi myynnissä on perusvalikoima suksien hoitotuotteita, kuten pito- ja luistovoiteet eri kelialueille.

⛷⛷

TUUSULAN SPORTDIVARI

Moukarinkuja 6 (Puuilon kiinteistön 1. krs.)
04300 Tuusula

Puh. 09 857 4593

SportDivarin FB-sivut
www.sportdivari.fi

SPORTDIVARIN AUKIOLO TALVIKAUDELLA 2022-2023

Ma-Pe 10-17 — La 10-14 (päivitetty / helmikuu 2023)
Aukiolo tarkemmin: FB

Rakkaudesta lajiin. Jääkiekkoa harrastava kauppias on kerännyt näytille harvinaisuuksia menneiltä vuosikymmeniltä. Kuva: KivaaTekemista.fi

⛷⛷

Tuusulan SportDivari on KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -palvelun Tähtikohde ja media-asiakas. (kaupallinen yhteistyö)

Jos haluat Tähtikohteeksija/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, p. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa.