Toimintaa, tapahtumia ja elämyskohteita – iästä riippumatta!

Julkaistu:

22.08.2019
| Kirjoittanut:

Kesätyöntekijämme Pinja Maaranen, 17, kirjoitti artikkelin nuoren näkökulmasta siitä, miten lomailu muuttuu iän myötä. Pinja myös rohkaisee kokeilemaan jotain ihan uutta ja tavallisuudesta poikkeavaa! 😊

Kuva: Dinner In The Sky (www.dinnerinthesky.fi)

Muistatko lapsuudesta miten jäämäissä kilpailtiin napakelkoilla pareittain, kuka laskee nopeiten muhkuraisen mäen alas? Tai kun vietettiin tuntikausia rakentaen mäkiautoa kaikista jämäosista ja mikään vauhti ei ollut liikaa, vaikka isät ja äidit miten koittivat hiljentää hullunrohkeaa menoa. Putosimme puista, saimme haavoja ja murtumia, hampaitakin irtosi, mutta ne eivät olleet kenenkään mielestä iso asia.

Ihmisten kasvaessa ja aikuistuessa vauhti rauhoittuu – esimerkiksi lomakohteiden valinnassa – ehkä jopa hieman liikaakin. Nuoruuden eksoottinen lomakohde on vaihtunut seikkailulaaksoista tai vuoristoista tasaisempiin kylpylä-spa-hierontoihin tai maisemajuna-ajelulle Linnanmäellä. Onko vanhemmille lomailijoille enää mitään muuta tarjolla, kuin benji-hyppelyä tai pähkähullua “liian vaativaa” extreme-urheilua?

Pelko pois!

Nykyään löytyy todella paljon kaikenikäisille sopivia kokemuksia, joita et ehkä itse ole tullut edes ajatelleeksi. Nykyaika tuo mukanaan uusia tuulia, ja niin myös matkailumahdollisuutemme monipuolistuvat. Toki se vaatii hieman uskallusta tai ainakin vanhojen kangistuneiden kaavojen rikkomista.

Kuva: Pinja Maaranen

Esimerkiksi isovanhempani houkuteltiin uudenaikaiseen elämyskohteeseen yllätyksenä. He pääsivät nauttimaan Dinner In The Sky -kokemuksesta. Konseptin ideana on järjestää unohtumattomia fine dining -kokemuksia yläilmoissa. Henkeäsalpaavat näkymät yli Helsingin ja huippukokkien valmistama ruoka oli heille aivan uusi kokemus.

Tämä sai miettimään, miksei tätä ole tullut kokeiltua jo aiemmin! Kuten arvata saattaa, lounas taivaalla oli yksi heidän huikeimmista kokemuksistaan ikinä!

🔹
KIVAA TEKEMISTÄ -VERKKOKAUPPA UUDISTUI!
Tähtikohteemme Jokipiin Pellavan ihanat, edulliset lahjapakkaukset Kivaa Tekemistä -verkkokaupasta!
Samoin sijoituskirjat itselle tai lahjaksi. Kirjoissa alennuskoodi ”ALE2019”.

🔹

Ei tarvitse olla mikään telinevoimistelun Nadia Comaneci pystyäkseen nauttimaan esimerkiksi Dinner In The Sky -kokemuksesta, Illallisesta pimeässä (Dine in the Dark) tai jopa ralliauton kyydissä olemisesta. Vain taivas on rajana, kunhan vain hieman katsoo pidemmälle kuin Apu-lehden mummosivujen maailmanympärysmatkat suomenkielisine oppaineen ja Heikki Hietamies -selostajineen, niitäkään matkoja yhtään moittimatta.

Uskalla poiketa tavallisuudesta ja elä tätä päivää! Tee erilainen päiväretki tai lomamatka, josta voit ylpeänä kertoa lapsenlapsille, miten mummo ylitti tunturin Saariselän kelkkasafarilla tai nautiskeli viiniä 50 metrin korkeudessa papan kanssa, tarjoilijan kaataessa mainiota Chablista lasiin!

Kuva: Pinja Maaranen

Kirjoittaja: Pinja Maaranen

🔹
Etsi lisää kivaa lomatekemistä n. 5 000 kohteen hakupalvelustamme, joka toimii kaikilla päätelaitteilla: KivaaTekemistä.fi.
Pinjan ensimmäiseen, palvelustamme ja sen käytöstä kertovaan, kesäjuttuun pääset tästä.

🔹

🔸🔸

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Instagramissa, niin tiedät mitä kohteista kirjoitetaan..