Tammi-helmikuun tapahtumatärpit – ulkoilua, kierrätystä ja sisustamista!

Julkaistu:

16.01.2019
| Kirjoittanut:

Vuoden ensimmäisille kuukausille löytyy paljon kivaa tekemistä, pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomen! Kokosimme tähän tärppejä ajankohtaisista tapahtumista ja mm. Tähtikohteistamme, jotka ovat myös KivaaTekemistä.fi –palvelun mainosasiakkaita.

Kuva: KivaaTekemistä.fi

❄☃❄☃❄☃❄

Kierrätystä, hyvää oloa ja messuja!

Tammikuussa kierrätetään, sisustetaan ja annetaan aikaa itselle!

Sekä kierrättäjän että sisustajan kannattaa käydä tutustumassa vaikka Vantaalle hiljattain avattuun Bewe Sportin 1500 neliömetrin kirppishalliin, jossa myyntipaikat ovat tammikuussa alennuksella!

Sisäkirpputori Tammistoon Hobby Hallin vanhoissa tiloissa, osoitteessa Tammiston kauppatie 11, 01510 Vantaa. Avoinna la-su 9-15. Sisäkirpputori 1.500 m2, n. 200 myyntipaikkaa. Kysy lisää: info@bewesport.fi

Kannattaa käydä tsekkamassa myös Korjaamon kirppikset 20.1.2019 alkaen Helsingin Korjaamon Kulmasalissa (Töölönkatu 51B, sisäänkäynti sisäpihalta). Ja huom 🐕-ihmiset: tila on esteetön ja koiraystävällinen! 👏 Kirppistelyn ohella voit myös nauttia Korjaamon brunssista.

Ihania sisustusideoita tarjoaa tietysti myös Tähtikohteemme Lugnet Life & Living, joka on sisustus- ja lifestyle -myymälä Kirkkonummen Kylmälässä kauniissa 1800-luvulla rakennetussa Sjökullan kartanossa.

Tarjolla 200 m2 edestä sisustusunelmia sekä laaja, useasti vaihtuva valikoima 2nd hand -osaston käytettyjä merkkivaatteita

Kuva: Lugnet Life & Living www.lugnetlife.com

❄☃❄☃❄☃❄

Talvikauden herkkuja!

Pakkasen paukkuessa on myös ihanaa istua valmiiseen pöytään! Esimerkiksi Tähtikohteemme Kuninkaan Kartano & Vanha Viilatehdas tarjoaa tammi-helmikuussa makujuhlaa, kattamalla runsaan talvibrunssin 19.1 ja ihanan talvibuffetin 2.2. Viilatehtaan talvijuhlassa:

Talvijuhlassa tarjolla runsas alkuruokapöytä ja pääruokabuffet, sekä koko menun kruununa upea täytekakkubuffet! Talvijuhla sopii mainiosti merkkipäiviä viettäville, hää- tai perhejuhlat Viilatehtaalta tai Kartanolta varanneille tai muuten vain hyvästä ruoasta nauttiville! Lue lisää: www.kuninkaanlohet.fi

Kuva: Kuninkaan Kartano & Vanha Viilatehdas, www.kuninkaanlohet.fi

Kellokosken ihanassa ruukissa Pohjois-Tuusulassa Kinuskillan uusi yrittäjä jatkaa ravintolan maukkaita perinteitä! Kokeile vaikka blinimenu, tarjolla arkisin klo 11-15 ja la klo 10-14.

❄☃❄☃❄☃❄

Messuja ja myyntitapahtumia

Enemmän vilinää löydät messuilta ja myyntitapahtumista. Tammi-helmikuussa on tarjolla mm.

18.-20.1. _____ Matkamessut, Helsingin Messukeskus
22.1. alk. _____ Vanhan rautatieaiheisen kirjallisuuden myyntipäivät Hyvinkään Rautatiemuseolla
26.-27.1. _____ Vegemessut, Kaapelitehdas Helsinki
1.-2.2.     _____ MP 19 Moottoripyörämessut, Helsingin messukeskus
23.-24.2. _____ Antiikki-, taide- ja keräilymessu, Hämeenlinnan lyseo

❄☃❄☃❄☃❄

Talvikohteeksi Sipoo?

Talvikauden liikuntamahdollisuuksia kaipaaville, niitä parhaimmillaan tarjoaa esimerkiksi Tähtikohteemme Sipoon Talma, jossa sekä aikuisten että lasten suksi- ja lumilautakurssit pyörivät viikonloppuisin! Aikuisten kurssit järjestetään kätevästi yhtä aikaa lasten kurssien kanssa!

Myös Sipoonkorpi sopii kaikenikäisille ympäri vuoden – lähde talviseen metsään rentoutumaan! Kauempaa tulevat majoittuvat mukavasti vaikka Tähtikohteemme Villa Sibben rauhallisessa miljöössä

Kuva: Villa Sibbe www.sibbe.fi

❄☃❄☃❄☃❄

Uudenvuodenlupauksena hyvää oloa?

Ja jos mielesi tekee kokeilla jotain hiukan erikoisempaa, käy pulahtamassa talviseen Tuusulanjärveen!

Järvenpään Latu järjestää Tutustu talviuintiin -tapahtuman Vanhankylän kartanon rantasaunalla (Stålhanentie 4, Järvenpää) lauantaina 26.1.2019 kello 13.00-16.00 välillä. Paikalla on ohjaaja neuvomassa kiinnostuneita tämän jäätävän mukavan lajin pariin. Tilaisuuden pääsymaksu on 5 eur / henkilö. Mukaan tarvitset uimapuvun, pyyhkeen, päähineen, suihkukengät (crocsit tai vastaavat), pefletin ja peseytymisvälineet ja jos sinulla on, niin vedenkestävät hanskat.

❄☃❄☃❄☃❄

Lugnet Life & Living, Kuninkaan Kartano & Vanha Viilatehdas, Talma & Sipoo ovat Tähtikohteitamme

❄☃❄☃❄☃❄

Kivaa Tekemistä Tähtikohteistamme löydät lisää kivaa tekemistä ympäri vuoden – shoppailu-, herkuttelu- ja majoituskohteita unohtamatta. 🙂 Tutustu Tähtikohteisiin tästä.

Lue myös juttumme Shoppailun Tähtikohteet 2018, julk. 3.12.2018 (www)

❄☃❄☃❄☃❄

❄ Useimmat tässä artikkelissa mainitut kohteet ovat KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita ja media-asiakkaita❄

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, seuraa Instagramissa tai tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti n. 1 kuukauden välein.