Pavilla Parhaat Pileet

Julkaistu:

19.09.2013
| Kirjoittanut:

Pääkaupunkiseudulla Vantaan Itä-Hakkilassa sijaitsee suosittu tanssilava, Helsinki Pavi, jossa vierailee keskimäärin 600 tanssin ystävää illassa. Ihailtavaa on, että toimintaa pyörittävät toiminnanjohtaja Sari Lehtorannan apuna lukuisat vapaaehtoistyöntekijät. Pavilla ei törmää työhönsä kyllästyneisiin ovimiehiin tai tiuskiviin kahvilamyyjiin, eikä humalaisiin tanssipartnereihin. Pavilla ei myydä alkoholia, ja tupakoidakin saa vain ulkosalla.

Pavi1

Vieraillessani paikalla päiväsaikaan saatoin hyvin kuvitella naisten ja miesten odottavan omilla seinustoillaan sopivaa tilaisuutta hakea toista tanssimaan. Pavilla tuntuu olevan kaikkea. Jos tanssiessa hiki yllättää, Pavilta löytyy private-pukkari, jossa voi rauhassa vaihtaa kuivempaa ylle. Ja jos tanssikengistä napsahtaa korko poikki, voit ostaa paikanpäältä uudet. Rauhallisempia hetkiä varten tanssipaikassa on olohuone, jossa voit vaikkapa katsella telkkaria, lueskella kirjaa tai jutella niitä näitä vierustoverin kanssa. Löytyypä Pavilta Aromipesä ja Hunajakeidaskin, mutta ne jääköön arvoituksiksi.

Kuvaaja: Anu Heinänen

Kuvaaja: Anu Heinänen

Pavilla järjestetään tanssiopetusta keskiviikkoisin ja perjantaisin. Jos puolisosi kieltäytyy tanssi-illasta kehnon tanssitaitonsa vuoksi, vie hänet lavatansseja edeltävälle tanssiopetustunnille. Tunnille pääsee pääsylipun hinnalla, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita.

Yhteystiedot: Honkanummentie 6, Vantaa
Aukioloajat: ke klo 20-00.30, pe klo 20-01, su klo 17-22
Lippujen hinnat: 12-14 euroa
Muuta huomioitavaa: Tanssilattia on koivuparkettia. Pavilla ei käy maksuvälineenä pankkikortti.

Tässä tietoja loppukauden ohjelmistosta. Sulkuihin on merkitty päivän tanssikurssin teema.
Pe 20.9. Markku Aro & Diesel (jive alkeet osaaville)
Su 22.9. Susanna Heikki & Karavaani
Ke 25.9. Taikakuu (rumba)
Pe 27.9. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva (rumba alkeet osaaville)
Su 29.9. Heikki Koskelo & Taivaankaari
Ke 2.10. Finlanders (valssi)
Pe 4.10. Hurma (masurkka)
Su 6.10. Helmenkalastajat
Ke 9.10. Myrskytuuli (polkka)
Pe 11.10. Sinitaivas (yleisön pyynnöstä)
Su 13.10. Milana Misic & Mandshuria
Ti 15.10. Huvikauden päättärit: Pekkaniskan Pojat ja Tanssiorkesteri Tero Kuorikoski & Caravan

Pavi menee kiinni talveksi Huvikauden päättäreiden jälkeen ja avaa ovensa tanssikansalle jälleen huhtikuussa.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Liity palvelun Facebook-tykkääjäksi, niin saat nopeasti tiedon uusista blogijulkaisuistani. Saat myös ensimmäisten joukossa tiedon meneillään olevista kilpailuista, joissa voi voittaa elämyslahjakortteja.