Nautitaan kesästä ja kivasta tekemisestä – kokosimme kesäkuun tapahtumatärpit!

Julkaistu:

06.06.2019
| Kirjoittanut:

Nyt kun koululaiset on jo päästetty kirmaamaan kesälaitumille, on aika suunnitella lomakauden kivat tekemiset – tai päättää, ettei suunnittele alkuunkaan!

🌞🧡🌞🧡🌞

Kokosimme kesäkuun tapahtumista lukupaketin, jota voi käyttää suunnittelun pohjana tai poimia päivämäärän mukaan tekemistä juuri silloin, kun sattuu huvittamaan! Jos listalta ei löydy sopivaa, kannattaa kokeilla myös hakukonettamme osoitteessa www.kivaatekemista.fi – hakupalvelustamme löydät yli 5000 kivaa kohdetta ympäri Suomen ja pitkin kesää!

Myös ⭐Tähtikohteidemme⭐ joukossa on toinen toistaan ihanampia kesäkohteita, joista voit löytää vaikka idyllisen juhannuksenviettopaikan! Samoin kotimaan lomamatkan matkareitin voi suunnitella vaikka pelkästään Tähtikohteidemme tutkailua ajatellen! Esimerkiksi Etelä-Suomesta matkansa aloittavien kannattaa ottaa käyntikohteeksi idyllinen Gumbostrandin alue Sipoossa, jossa Tähtikohteemme Konst & Formin näyttelyt ovat avoinna ajalla 7.5.-1.9.2019!

Gumbostrand Konst & Form sijaitsee Sipoon idyllisissä maisemissa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Konst & Form on vuonna 2012 perustettu taidekeskus, johon kuuluu taidegalleria, designmyymälä ja skandinaavisiin makuihin keskittyvä bistro. Taidekeskus sijaitsee K. Hartwallin vanhassa tehdasmiljöössä, luonnonkauniilla paikalla meren rannalla Sipoon Gumbostrandissa.

Lue myös keväinen juttumme Konst & Formista ja muista taidekohteistamme täällä!

🌞🧡🌞🧡🌞

Toinen ⭐Tähtikohteemme⭐, Mustion Linna Raaseporissa tarjoaa 7.6. lastenkulttuuria Arne Alligator –konsertin merkeissä. Samalla käynnillä kannattaa ehdottomasti tutustua myös itse linnaan ja sen taianomaiseen puutarhaan, esimerkiksi opastetulla kierroksella, ja nauttia ravintolan antimista!

Mustion Linnan puutarha on kesäkäynnin väärti! Kuva: KivaaTekemistä.fi

🌞🧡🌞🧡🌞

Muita tämän viikonlopun tapahtumia:

7.6. Aarrejahti lapsille, @ ⭐Tähtikohteemme⭐Seikkailupuisto Huippu 
7.6. Hello Summer DJ Oku Luukkainen ja Hittiorkesteri Aimo @ ⭐Tähtikohteemme⭐ Rantacasino Restaurant Heinola

Paljon erilaisia festivaaleja löytyy jo tähän viikonloppuun, esimerkiksi:

7.6. Iskelmäkesä Turku
7.6. Rockfest Hyvinkää
7.6. Helsinki Samba Carneval
8.6. Katukarnevaalit Hyrylässä

Taatusti kesätunnelmaan pääsee myös Helsingissä, lauantaitansseissa Kauppatorin laiturissa 💃🕺8.6. alkaen lauantaitanssit , Kauppatorin laituri, Helsinki 

Tarjolla on myös kirppistelyä ja markkinahumua:

8.6. Pihakirppis, Vallilan suuret sisäpihat, Helsinki
8.6. Kesäkirppis Brinkkalan pihassa, Turku
8.6. Luonnonkosmetiikan markkinat, Korjaamo Helsinki 

Tsekkaa myös nämä:

8.6. M A S Mosa Art Summer, Helsinki
8.6. Maailman merien päivä, Helsinki
9.6. Museorautatien uuden aseman avajaiset ja museojuna-ajelu, Humppila 

🌞🧡🌞🧡🌞

⭐Tähtikohteemme⭐ Kuninkaan Lohet Vantaalla kattaa Viilatehtaan kesälounaan alkaen maanantaista 10.6. Lounas on tarjolla koko kesän ajan 16.8. saakka. Myös Stand up -grilli on kuumana 14.6.!

Tähtikohteemme Kuninkaan Lohet tarjoilee herkkuja ja tapahtumia Vantaankosken idyllisissä maisemissa. Kuvassa Vanha Viilatehdas, jossa tarjolla kesälounasta. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Niin ikään ⭐Tähtikohteemme⭐ Heinolan Harjupaviljonki tarjoaa paitsi idyllisen kesävierailukohteen, myös kivoja tapahtumia, kuten 14.6. Neljä vuodenaikaa, jossa voi kuulla yleisön etukäteen toivomia kappaleita, jotka heidän mielessään liittyvät tiettyyn vuodenaikaan! Esiintyjät tulkitsevat kappaleita tapahtumassa tarinoiden kera.

Muita kesäkuun toisen viikonlopun tapahtumia:

13.6. Lahden kansainväliset suurmarkkinat
14.6. Iskelmäkesä Lahti
15.6. Burger Lovers Festival, Narinkkatori Helsinki
15.6. Lasten lomapäivä, Teurastamo Helsinki
15.6. Dekkarilauantai, Keskustakirjasto Oodi, Helsinki
15.6. Nostalgiset lelumarkkinat, Tallipiha Tampere

🌞🧡🌞🧡🌞

Yötöntä yötä pohjoisessa vai keskikesän tunnelmaa saaristossa? 

Juhannuksen viettoon löytyy Tähtikohteistamme runsaasti vaihtoehtoja. Kaikki Tähtikohteemme löydät kotisivuiltamme ja voit etsiä omaan reittiisi sopivan juhannuksenviettopaikan ja -tapahtuman!

Esimerkiksi ⭐Tähtikohteemme⭐ Lomakeskus Revontuli Hankasalmella tarjoaa lavapaketteja, jotka sisältävät majoituksen, tanssilipun Hangan lavalle sekä hotellisaunan & aamiaisen.

Tai lähde katsomaan yötöntä yötä Muonioon: ⭐Tähtikohteemme⭐ Lomamaja Pekonen majoittaa sinut mukavasti ja tarjoaa rauhoittumista upeassa maisemassa!

Aitoa keskikesän tunnelmaa löydät tietysti myös saaristosta! Tutustu Ahvenanmaan saariston tarjontaan täällä

Juhannus saaristossa? Aito keskikesän tunnelma löytyy Ahvenanmaalta! Kuva: Visit Åland / visitaland.fi

🌞🧡🌞🧡🌞

Kesä-heinäkuun taitteessa yleisöpurjehduksensa aloittaa ⭐Tähtikohteemme⭐ Tykkisluuppi Diana! 🤩

Dianan purjehduksien aikana nähdään Suomenlinnaa mereltä käsin ja kuullaan saaristolaivaston kiehtovasta historiasta.Tarjolla on myös lapsille oma meriseikkailu, jossa tutustutaan tykkisluuppi Dianaan ja 1700-lukuun.  Purjehduksen aikana opetellaan myös Viaporin saaristolaivaston aluksella tarvittavia taitoja, kuten köysien vyyhteämistä ja solmujen tekoa sekä signaalimerkkejä!

26.6.-3.8. Tykkisluupin yleisöpurjehdukset, Helsinki
26.6.-3.8. Lasten meriseikkailu – Tykkisluuppi Dianan perhepurjehdukset

Kesä-heinäkuun taitteeseen osuu perineisesti runsaasti tapahtumia, joista makupaloja alla:

26.-30.6. Puistoblues, Järvenpää
27.6. Turun käsityöläismarkkinat
28.-30.6. Keskiaikaiset markkinat Turun suurtorilla
29.6. Helsinki Pride –kulkue
29.6. Helsinki Trail run
29.6. Turku Street Food Fiesta
29.6. Suomenlinnan seikkailukierrokset – Kätketyn laivan arvoitus
29.6. Suvi-vintage, Tallipiha, Tampere 
30.6. Minkiön maalaistori & museojuna, Jokioinen 

🌞🧡🌞🧡🌞

Osa tässä jutussa mainituista kohteista on KivaaTekekemistä.fi / LikeFinland.com -palvelun Tähtikohteita sisältäen myös maksetun medianäkyvyyden.

**
Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, seuraa Instagramissa tai tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti n. 1 kuukauden välein.