Maaliskuun tapahtumatärpit: katuruokaa, kahvia ja kevätfiilistä!

Julkaistu:

10.03.2015
| Kirjoittanut:

Kuvan lähde: Streat Helsinki -lehdistökuvat. Kuvaaja: Andrew Taylor.

Kuvan lähde: Streat Helsinki -lehdistökuvat. Kuvaaja: Andrew Taylor.

Maaliskuun herkullisimpiin tapahtumiin lukeutuu ehdottomasti Helsingissä järjestettävä Streat Helsinki EATS -katuruokafestivaali 21.-22.3., jossa kymmenet tasokkaat katuruokakeittiöt Suomesta ja muualta maailmasta ruokkivat nälkäisiä katuherkuttelijoita. Tapahtuma osoittaa sen, että katuruoka voi olla Suomessa muutakin kuin vain hampurilaisia ja makkaraperunoita. Uudenlaisia katuruokia on mahdollista päästä maistelemaan Torikortteleilta Senaatintorin suuntaan levittäytyvällä alueella.

Tapahtumatarjonnasta löytyy myös ensimmäistä kertaa järjestettävä Helsinki Coffee Festival 20.-22.3., jota kahvia fanittavien ei kannata jättää väliin. Tapahtumassa pääsee maistelemaan erilaisia kahveja ja nautiskelemaan kahvidrinkkejä letkeän musiikin soidessa taustalla. Tapahtumassa baristat antavat halukkaille vinkkejä maukkaan kahvin valmistamiseen.

***
Tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje, niin kiinnostavat sisältömme eivät karkaa ohi ja olet mukana kuukausiarvonnoissamme. Uutiskirje ilmestyy sopivasti parin viikon välein. Tilaa uutiskirje >>
***

Lasten tapahtumista mainittakoon pääkaupunkiseudulla järjestettävä Hurraa! Festivaali lapsille ja nuorille 22.-29.3. sisältäen uutta ja kiehtovaa esitystaidetta: nykysirkusta, varjoteatteria, break dancea, satuoopperaa ja paljon muuta. Huomion arvoinen tapahtuma on myös maaliskuun viimeisenä lauantaina pidettävä Aistijuhla kaikille lapsille 28.3. Helsingin Annantalossa. Juhla antaa lapsille mahdollisuuden luoda ja pitää hauskaa kulttuurin ja taiteen parissa riippumatta mahdollisista toimintarajoitteista.

Maaliskuun lopulla myös Beatles-musiikin ystävien kannattaa olla hereillä, sillä Tampereella järjestetään Beatles Happening 27.-28.3., joka on täynnä nostalgiaa ja ajatonta musiikkia.

Poimintoja maaliskuun tapahtumista

11.-14.3. ACCAC 2015, Tampere
Kansainvälinen esteettömän taiteen ja kulttuurin tapahtuma
13.-14.3. Waterland Festival, Espoo
14.3. Perhepäivä Kaapelitehtaan museoissa, Helsinki
18.3. Swap Your Clothes -vaatteidenvaihtoilta, Helsinki

21.-22.3. Streat Helsinki EATS -katuruokafestivaali
21.-22.3. Ilon & Valon Markkinat 2015, Helsinki
20.-22.3. Helsinki Coffee Festival -kahvifestivaali
22.-29.3. Hurraa! Festivaali lapsille ja nuorille
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

26.-29.3. Kevätmessut, Helsinki
(koti, mökki, puutarha, sisustus, lähiruoka & luomu)
27.-29.3. Helsinki Ink -tatuointitapahtuma
27.-28.3. Tampere BEATLES Happening

28.3. Aistijuhla lapsille, Helsinki
28.-29.3. WeeGeen Museofestarit -lastentapahtuma, Espoo
28.-29.3. Kamarimusiikkia kartanoissa, Espoo
(28.3. Vallmogård ja Albergan kartano, 29.3. Espoonkartano: klo 15 ja klo 18)

Lisää maaliskuun tapahtumia myös muualta Suomesta löydät KivaaTekemistä -palvelusta. Palvelustamme löydät myös Lippupisteen tapahtumia. Tapahtumahakuun >>

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa! KivaaTekemistä.fi -etusivulta on kätevä etsiä kiinnostavia käyntikohteita paikkakunnittain sekä sädehaulla mobiilisti reissun päältä.