Kuukauden kohde: Porvoo jää mieleen ja sydämeen

Julkaistu:

27.08.2013
| Kirjoittanut:

Ensimmäinen kokemukseni Porvoosta oli opiskeluaikoina, jolloin soudimme kilpaa kirkkoveneellä Porvoonjoella. Oli alkusyksy ja ilma mitä parhain. Jo silloin Porvoo jäi vahvasti mieleeni viehättävine punaisine ranta-aittoineen sekä rakastavaisten sillan kaiteeseen kiinnittämine lemmenlukkoineen. Toisella kerralla pääsin tutustumaan tarkemmin kaupungin kauneuteen, kiinnostaviin historiallisiin kohteisiin ja viehättäviin pikku putiikkeihin etanaravintola Timbaalia ja Pientä Suklaatehdasta unohtamatta.

Jokin kaupungissa on niin kiehtovaa, että sinne on palattava aina uudelleen. Sen, mikä Porvoossa viehättää, jätän sinun ratkaistavaksesi. Jos et ole vielä käynyt tässä romanttisessa kaupungissa, suosittelen sitä lämpimästi. Minulla on vielä kokematta joulunajan Porvoo eli jälleen yksi hyvä syy vierailla siellä uudestaan.

Porvoon ranta-aitat

Olen koonnut tähän muutamia poimintoja omista suosikkikohteistani Porvoossa sekä lähiajan tapahtumista. Nämä ja monet muut Porvoon kohteet löydät KivaaTekemistä.fi -palvelusta.

Ravintola Timbaali
Pieni Suklaatehdas
Mormors Herkkukauppa
Porvoon Wanha Rautakauppa

Museojunamatkat
Opastettu kävelykierros Vanhassa Porvoossa

Musiikin yö 29.8.2013
Vanhan Porvoon Ostosten Yö 30.8.2013
MoonRiver 2013 31.8.2013
Porvoo Jazz Festival 2013 13.-14.9.2013
Porvoon syysmarkkinat 3.-4.10.2013

Porvoo on valittu KivaaTekemistä.fi -palvelun syyskuun kohteeksi ja se näkyy myös sivuston Ajankohtaiset-osiossa. Jos haluat ehdottaa uutta kuukauden kohdetta, ole yhteydessä ja kerro perustelusi.