Kuluneen vuoden parhaat palat antavat vinkkejä vapaa-aikaasi myös 2015!

Julkaistu:

19.01.2015
| Kirjoittanut:

Kuva: KivaaTekemistä.fi

Kuva: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemistä on tehnyt vuoden aikana melkoisen kasvupyrähdyksen. Kävijämäärä on moninkertaistunut ja Facebook-seuraajien määrään saa lisätä nollan perään vuoden takaisiin lukemiin. Monessa asiassa olemme oppineet ja monta asiaa on onnistuttu tekemään oikein. Kiitos teille kaikille, että sisältömme kiinnostaa! Ilman teidän vinkkejänne osa sisällöstä olisi jäänyt toteuttamatta. Kun päättynyttä vuotta katsoo taakse, siihen mahtui yllättävän paljon kaikkea kivaa.


Mistäs ottaisi seuraavan otteen? Kuva: KivaaTekemistä.fi

Mistäs ottaisi seuraavan otteen? Kuva: KivaaTekemistä.fi

Uudet juttusarjat

Aloitimme KivaaTekemistä -palvelussa kaksi uutta juttusarjaa: Tutustu lajiin, jossa tutustutamme sinut erilaisiin lajeihin (Kickbike-potkulautailu, suunnistus, maratonjuoksu, seinäkiipeily…) ja Kivaa Maakunnissa, jossa esitellään Suomea alueittain. Kesällä meillä oli myös ilo saada hypätä kahden Bloggaavan Karavaanarin Lotan ja Sinin takapenkeille seuraamaan heidän seikkailujaan ihanassa Suomen kesässä. Jos suunnittelet jo tulevan kesän liikkeitäsi, kannattaa käydä nappaamassa heidän blogeistaan parhaat vinkit kotimaassa reissailuun.

Tutustu lajiin
Kivaa Maakunnissa
Bloggaava Karavaanari

Muistathan napata sivustomme www.kivaatekemista.fi oman nettiselaimesi suosikkeihin! Helppo maksuton hakupalvelu ja blogi tekevät vapaa-ajan vietosta helpompaa.


Fiskarsin Ruukin putiikit ovat täynnä ihanaa ostettavaa. ONOMA Shop, Fiskars. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Fiskarsin Ruukin putiikit ovat täynnä ihanaa ostettavaa. Kuva: ONOMA Shop

Vinkkejä tykkääjiltämme

Pyysimme maaliskuussa Facebook-tykkääjiämme ilmiantamaan meille Suomen ihanimpia pikkuputiikkeja. Kokosimme ilmiannot yhteen ja saimme nostettua esille useita uniikkeja pikkuputiikkeja. Joulun aikaan pyysimme vinkkejä siitä, millaisen erilaisen lahjan voisi antaa lapselle, jolla on jo kaikkea. Lista toimii hyvänä apurina myös synttärilahjoja suunnitellessa.

Suomen ihanimmat pikkupuodit
Mitä lahjaksi lapselle, jolla on jo kaikkea?


Tekemistä etsimässä?

Talvista tekemistä etsivät voivat tutustua artikkeliin, jossa esittelimme helmikuussa Suomessa olevia matkaluisteluratoja. Esittelimme myös eläinpuistoja, pääkaupunkiseudun luonto- ja retkikohteita sekä sellaisia kohteita, jotka ovat auki ympäri vuoden. Muita esittelyssä olleita kohteita olivat Espoon Leppävaaraan toukokuussa 2015 avattava Seikkailupuisto Huippu, Lohjan Tytyrin Kaivosmuseo sekä vuoden loppupuolella avatut uudet shoppailukohteet.

Seikkailupuistoissa kiipeillään korkealla. Kuva: Sini Pääkkönen

Seikkailupuistoissa kiipeillään korkealla. Kuva: Sini Pääkkönen

Suuri eläinpuistovertailu – myös talvella tapahtuu!
Suomessa on paljon hoidettuja matkaluisteluratoja
Pääsiäisseikkailu kaivoksessa
Pääkaupunkiseudun luonto yllättää monipuolisuudellaan

Ei oo mitään tekemistä!
Eläinpuisto Escurial tarjosi syysnähtävää!
Espoon Leppävaaraan kohoaa huikea seikkailupuisto
Kiintoisat uutuuskohteet joulushoppailijalle


Uudistuksia

KivaaTekemistä -palvelua on paranneltu ja uudistettu matkan varrella pienillä muutoksilla pääasiassa asiakaspalautteiden perusteella. Syksyllä KivaaTekemistä -tiimii sai toiseksi yrittäjäksi media-alalla 12 vuotta työskennelleen KTM Henri Elon.

KivaaTekemistä -tiimi kasvaa – mutta miten?


Vierailevia kirjoittajia

Saimme KivaaTekemistä -sivustolle vieraskynäkirjoituksia mm. kuvataiteilija Pia Feinikiltä ja kirjailija, valmentaja ja muotoilija Maaretta Tukiaiselta. Pia antoi kirjoituksessaan käytännön vinkkejä taidesisustamiseen ja Maaretta puolestaan neuvoi kirjoituksessaan etsimään inspiraatiota omaan elämään.

Kaffekoppor. Kuva: Maaretta Tukiainen

Kaffekoppor. Kuva: Maaretta Tukiainen


Vieraskynä: Kuvataiteilijan vinkit taidesisustamiseen
Vieraskynä: Jos jokin ei toimi, kokeile jotain muuta!
Vieraskynä: Kivaa tekemistä on lähteä retkelle!
Vieraskynä: Paras JouluLohja

Palvelumme kohdesivuilla (esim. Riihivuori) on nyt Facebook-kommentointimahdollisuus. Kommentoi kohteita, niin muutkin näkevät mitä mieltä niistä ollaan!Upeita valokuvia

Kuukauden kohde Jalasjärvi upeina luontokuvina
Lokakuun lumoavat Lappi-kuvat
Upea talvikuvakollaasi

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemia. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemia. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Tästäkin artikkelista on nosto sopivasti parin viikon välein ilmestyvässä uutiskirjeessämme. Tilaa uutiskirje, niin kiinnostavat sisältömme eivät karkaa ohi ja olet mukana kuukausiarvonnoissamme.