KivaaTekemistä.fi laajenee LikeFinland.com -palveluksi

Julkaistu:

22.09.2016
| Kirjoittanut:

www.LikeFinland.com

www.LikeFinland.com

KivaaTekemistä.fi -vapaa-ajan media ja hakupalvelu on kasvanut yhtäjaksoisesti palvelun avaamisesta, kesäkuusta 2013, lähtien niin kävijämäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna.

Saavutimme hakupalvelussa ja mediassa kävijäennätyksen heinäkuussa 2016: 54 800 henkilöä. (lähde: Google Analytics)

Meillä on tällä hetkellä noin 80 Tähtikohde-asiakasta ympäri Suomen ja yli 5 000 kohdetta tai tapahtumaa hakupalvelussamme. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli ja näkyvyyskampanja kotimaisesta matkailu- tai vapaa-ajan kohteesta.

Toteutimme KivaaTekemistä.fi –palvelun sivustouudistuksen kesäkuussa, ja nyt on tullut aika laajentaa laaja tarjontamme myös muille kuin suomenkielisille uuden LikeFinland.com -palvelun myötä!

Suomessa asuvista yli 10 prosenttia puhuu äidinkielenään muuta kuin suomea. Tilastokeskuksen (1.4.2016) mukaan pääkaupunkiseudulla vieraskielisten, eli muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea äidinkielenään puhuvien, osuus väestöstä on kasvanut yli 11 prosenttiin.

VisitFinlandin eri lähteistä (mm. Tilastokeskus) kokoama infograafi (www) osoittaa, että Suomessa vieraili vuonna 2014 noin 7,4 ulkomaista matkailijaa, joista 84 prosentilla matkan tarkoitus oli muu kuin työmatka. Eniten rekisteröityjä yöpymisiä keräsivät venäläiset, ruotsalaiset, saksalaiset ja britit.

Myös meidän on aika kertoa Suomen upeista vapaa-ajan kohteista kansainvälisille turisteille ja niille Suomessa asuville, jotka eivät puhu suomea.

Uusi englanninkielinen hakupalvelumme kohteineen ja Tähtikohteineen (Star Destination) löytyy jatkossa osoitteesta www.LikeFinland.com. Teemme uudelle sivustollemme myös englanninkielisiä artikkelilyhennelmiä suomenkielisestä Kivaa Tekemistä -sisällöstämme.

LikeFinland.com ja KivaaTekemistä.fi toimivat jatkossa rinta rinnan tavoittaen laajemman kohdeyleisön ja tavoitellen jatkuvaa kasvua myös tulevaisuudessa. Sekä KivaaTekemistä.fi -uudistus kesäkuussa 2016 että uusi LikeFinland.com –sivusto on toteutettu yhteistyössä Tampereella ja Helsingissä toimivan Mainostoimisto Mediaportaan kanssa.

Me tykätään Suomesta ja Suomen upeista kohteista, tykkää sinäkin! – LikeFinland.com

Yhteystiedot:
Henri Elo, +358 400 468 174 (asiakkaat, media)
Sari Särkijärvi, +358 50 5659 783 (sisällöt)
Sähköposti: etunimi@kivaatekemista.fi

Tutustu uuteen LikeFinland.com -sivustoomme (www) ja seuraa meitä Facebookissa (www), Twitterissä (www) tai Instagramissa (www).

KivaaTekemistä.fi on kesäkuussa 2013 avattu, nopeasti kasvava vapaa-ajan palvelu, joka sisältää vapaa-ajan kohteiden hakupalvelun sekä laadukkaat viikoittaiset artikkelit. Palvelua ylläpitää tuusulalainen perheyritys Sarimedia Oy. Yrityksen liikevaihto 2015 oli 67 tuhatta euroa ja tulos voitollinen. Yritys työllistää kokoaikaisesti 2 henkilöä sekä osa-aikaisesti mm. kesätyöntekijöitä.

Lisää tietoa meistä (www) ja mediamme tavoittavuudesta (www).