Kivaa Tekemistä -ilmapallot kiinnostivat Espoossa

Julkaistu:

28.07.2013
| Kirjoittanut:

KivaaTekemistä.fi -palvelu avattiin 17.6.2013 ja sitä on alettu markkinoida näkyvästi pääkaupunkiseudun suurimmissa keskuksissa. Keski-Uudellamaalla palvelu on tullut monille tutuksi Keski-Uusimaa -lehdessä olleen artikkelin ”Lähde lomalle netin kautta” ansiosta.

Pääkaupunkiseudulla markkinointia on toteutettu Kivaa Tekemistä -kortein ja -ilmapalloin. Kaveriksi ilmapallorumbaan palkkasin reippaan vastavalmistuneen ylioppilaan Pan Hirvosen.

Markkinointikampanjan aloitimme ma 22.7. Helsingistä ja la 27.7. olimme Espoon Leppävaarassa, jossa ilmapallot suorastaan vietiin käsistä. Sen verran hässäkkää aiheutimme, että virkaintoiset vartijat tulivat ajamaan meidät muualle miltei käsivarresta taluttaen. Lupa oli kuitenkin kysytty Espoon kaupungin puolelta: ”Saatte jakaa jos ette aiheuta järjestyshäiriötä”.

KivaaTekemistä -ilmapallot, Espoo 27.7.2013

Ihmiset ovat olleet kiinnostuneita palvelusta ja tämä on näkynyt myös sivuston kävijämäärissä. Kävijöitä on ollut palvelun perustamisesta lähtien yli 2 000. Nyt voimme iloisin mielin jatkaa pääkaupunkiseudun valloittamista. Seuraavaksi meitä näkee viikolla 32 Vantaan Tikkurilassa ja Helsingissä.

KivaaTekemistä.fi -palvelua markkinoidaan eri tavoin myös muualla Suomessa.