Kiintoisia kohteita etsimässä: Rauma

Julkaistu:

18.07.2014
| Kirjoittanut:

Markkinointi on kaiken A ja O

Markkinointi on kaiken A ja O

Meidän KivaaTekemistä -tiimin nelihenkinen yrittäjäperhe päätti lähteä tutustumaan Bloggaavien Karavaanareiden tavoin Suomen leirintäalueisiin – tosin telttailun muodossa.

Vanha Rauma

Vanha Rauma

Ajoimme Tuusulasta Uudenkaupungin – joka myös valittiin heinäkuun kohteeksi palvelussamme – kautta Raumalle. Rauma kiehtoi meitä sen vuoksi, koska emme olleet käyneet siellä aikaisemmin ajan kanssa. Yövyimme Raumalla Poroholman Lomakeskuksessa, jota karavaanarimme Sini oli kehunut blogissaan. Yhden yön telttamajoitus maksoi meidän perheeltä 22 euroa. Paikka oli melko vilkas, mutta heti ensi näkemältä huomasi, että se oli hyvin hoidettu: wc- ja suihkutilat olivat siistit ja matkailijoiden viihtyvyyteen oli panostettu.

Nuorten aikuisten paikaksi mekin tämä Sinin tavoin luokitteltaisiin. Telttailijan näkökulmasta miinuksen antaisin siitä, että keittiötilat olivat pienet ja ne sijaitsivat karavaanipaikkojen välittömässä läheisyydessä eli kaukana meistä telttailijoista, jotka eniten niitä tarvitsisivat.

Poroholman ravintolalaiva

Poroholman ravintolalaiva

Pelottava herra Wikholm

Pelottava herra Wikholm

Olisimme mielellämme vaihtaneet pari sanaa paikkaa pyörittävän henkilön kanssa, muun muassa haastatellaksemme häntä juttua varten, mutta respan henkilökuntaa oli kielletty antamasta yhteystietoja. Poroholmassa olimme yhden yön.



Mainos: Tilaa tästä uutiskirjeemme, johon kokoamme sisältömme kohokohdat parin viikon välein. Tilaajana olet mukana kuukausittaisissa arvonnoissa: lippupaketteja, tuotepalkintoja.

Päätimme kuitenkin tutustua hiukan paremmin Raumaan. Teimme kävelykierroksen Vanhan Rauman puolella, missä oli kauniita puutaloja ja monenmoisia putiikkeja. Vierailumme päätteeksi kävimme Rauman Merimuseossa. Oli hienoa nähdä, että museossa oli huomioitu myös lapset. Museosta löytyi merkittyjä pisteitä, joissa esineitä sai sekä katsoa että koskea. Lapsia jännitti erityisesti kaskisukeltaja Wikholm, joka mörisevällä äänellä antoi lapsille toimintaohjeita.

Lasten kanssa tuli myös etsittyä häkistä karannutta kanarialintua, jonka etsimiseen jouduimme pyytämään apua museoamanuenssi Paula Kuparilta. Navigointisimulaattoriin emme harmiksemme päässeet tutustumaan yksityistilaisuuden vuoksi. Nuorimmaisemme tuttua virttä ”Milloin lähdetään… kauan kestää…” emme, yllättävää kyllä, kuulleet.

– Helpota lomaasi. Kokeile hakupalvelua myös kännykällä: www.kivaatekemistä.fi

Kiintoisia kohteita etsimässä -reissublogi jatkuu viikonlopun ajan. Huomenna on vuorossa Merikarvia, josta ei toimintaa puutu!