Kiintoisat uutuuskohteet joulushoppailijalle

Julkaistu:

12.12.2014
| Kirjoittanut:

Kauppakeskuksissa on valoa ja tunnelmaa joulunaikaan. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Kauppakeskuksissa on valoa ja tunnelmaa joulunaikaan. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Uusia kiintoisia käyntikohteita nousee Suomeen kuin sieniä sateella. Esittelemme tässä niistä muutamia, jotka ovat avanneet ovensa yleisölle vuonna 2014. Jos olet matkustamassa vaikkapa joululomalla, paina nämä uutuuskohteet mieleen!

Suomen suurimman outlet-ketjun, Megamyynti Areenan, myymälöitä löytyy Salon ja Orimattilan lisäksi nyt myös Ylöjärveltä. Poriin sen sijaan avattiin lokakuun lopulla Satakunnan suurin kauppakeskus, jossa on yli 60 liikettä. Niinikään lokakuun lopulla avattiin kauppakeskus myös Hämeenlinnaan. Hämeenlinnassa syntyneen laulaja Irwin Goodmanin mukaan nimetystä kauppakeskus Goodmanista löytyy noin 70 liikettä ja palveluntarjoajaa. Kolmostien varren tuntumaan Ikaalisiin saatiin Kauppakeskus Komppi 17 liikkeen kera jo maaliskuussa.

KivaaTekemistä.fi -palvelun kohteita on jo yli 3500 ja kohteita päivitetään jatkuvasti. Kannattaa hyödyntää maksutonta hakupalveluamme!

Finnair SkyWheel. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Finnair SkyWheel. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Suositun Vallilan kirpputorin tilalle kaivattiin pitkän aikaa korvaajaa ja nyt suurta kirppiskansaa on tullut ihastuttamaan helmikuussa Kattilahallin Kirppis, joka sijaitsee Helsingin Suvisaaressa. Myyntitapahtumia järjestetään noin kerran kuukaudessa.

Kirppiksen taustalla oleva tiimi järjestää harvakseltaan kirpputoritapahtumia myös Kaapelitehtaalla yhteistyössä Kierrätystehdas ry:n kanssa. Kirppistapahtuma Kaapelin kirppis on lajissaan Helsingin suurin: tilaa 180 myyjälle, lisäksi bloggaajakirppis, vintageosasto sekä myyntiosasto käsityöläisille.

Helsingissä kannatta pistäytyä myös urheilu- ja lifestyle-tuotteita kaupittelevan Amer Sports Brand Storen myymälässä Vallilassa. Myymälästä löytyy kaikki Amer Sportsin brändien tuotteet saman katon alta: Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto, Bonfire ja Nikita.

Luontokohteista uusimpana paikkaansa pitää Konneveden ja Rautalammin kuntien alueella sijaitseva Etelä-Konneveden kansallispuisto. Kansallispuisto sijoittuu Kuopion ja Jyväskylän puoliväliin. Maantieopastus kansallispuistoon on vielä rakenteilla, mutta alueesta saarineen, karuine kallioineen ja rehevine lehtoineen on olemassa kartta.

AngryBirds Space -leikkipuisto, Leppävaara. Kuva: KivaaTekemistä.fi

AngryBirds Space -leikkipuisto, Leppävaara. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Pääkaupunkiseudulla vierailevien ei tarvitse enää tyytyä Linnanmäen maailmanpyörästä nähtäviin maisemiin. Helsingissä avattiin toukokuussa jättiläismäinen Finnair SkyWheel -maailmanpyörä, josta voi bongailla Helsingin tunnettuja maamerkkejä sekä ihailla merimaisemia.

Lopuksi uutinen, joka ihastuttaa pikkuväkeä: Espoo sai syyskuussa kolmannen Angry Birds leikkipuistonsa. Nyt Suurpellon ja Oittaan puistojen jatkeena loistaa Leppävaaran urheilupuistossa oleva Angry Birds Space -leikkipuisto. Puistot ovat maksuttomia ja tavallisia leikkipuistoja monipuolisempia!

KivaaTekemistä.fi -palvelun kohdesivuilla on nyt Facebook-kommentointimahdollisuus. Kommentoi kohteita, niin muutkin näkevät mitä mieltä niistä ollaan!

Uusia kauppakeskuksia
Ikaalinen: Kauppakeskus Komppi
Pori: Kauppakeskus Puuvilla
Hämeenlinna: Kauppakeskus Goodman

Uusia outlet- ja tehtaanmyymälöitä, kirpputoreja tms.
Ylöjärvi: Megamyynti Areena
Helsinki: Amer Sports Brand Store
Helsinki: Kattilahallin Kirppis (seuraavat myyntipäivät 4.1., 18.1. ja 25.1.2015)

Uusia luonto- ja huvituskohteita
Konnevesi & Rautalampi: Etelä-Konneveden kansallispuisto
Helsinki: Finnair SkyWheel
Espoo: Angry Birds Space -leikkipuisto

Tutustu myös: Kiinnostavimmet joulumarkkinat Suomessa 2014

Ilmapallot3 FB uutinen

ILMOITA KOHDE
Jos huomaat, että palvelustamme puuttuu jokin tietty kohde, ilmoitathan siitä meille.

ANNA PALAUTETTA
Kerrothan, mitä mieltä olet KivaaTekemistä .fi -sivustosta, niin voimme kehittää palvelustamme sellaisen, jota haluat käyttää entistä useammin.

TILAA UUTISKIRJE
Tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje, niin saat parin viikon välein parhaimmat vinkit kivaan tekemiseen suoraan sähköpostiisi. Arvomme kuukausittain palkintoja uusimpien tilaajien ja aktiivisten lukijoiden kesken.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa!